200 de lei, pretul unui masaj erotic la Artemis Masaj Bucuresti

No Comments

Am aflat zilele trecute de la o cunoștință de super promoția asta. Da, am zis cunoștință și nu amic pentru că e vorba de o fată. O prietenă care mi-a povestit de de aceste servicii când discutam despre oboseală, stres cotidian și despre cum o să ajungem ca de sărbători, în loc să ne distrăm, să stăm și să dormim.

Ideea de masaj erotic a venit după ce eu am spus că mi-ar prinde bine un masaj. Dar cum fetele au mintea mai perversă, m-am trezit cu această ofertă în fața ochilor. Nu mă gândeam eu atât de departe, mulțumindu-mă cu un simplu masaj tradițional care să-mi pună sângele în mișcare și să-mi relaxeze oasele obosite de statul pe un scaun de birou timp de 8 ore pe zi (cu pauze dese dar nu suficiente din punct de vedere medical).

Am aruncat un ochi la fetele de la salonul de masaj erotic, am studiat lista de prețuri, mi-am dat seama că nu mă încadrez în profilul clientului pentru astfel de servicii, nici din punct de vedere economic și nici din prisma gusturilor. Recunosc, aș fi curios să încerc (cine n-ar fi, cu asemenea fete care abia așteaptă să îți mângâie corpul), însă nu suficient de curios încât să cheltui o astfel de sumă pentru 1 oră de plăcere (sau cât durează un astfel de masaj). Înțeleg, serviciile sunt mult mai diverse decât cele aferente unui masaj clasic, dar cu un salariu normal, nu cred că multă lume își permite să beneficieze de așa ceva. Chiar dacă domnișoarele maseuze arată ca proaspăt scoase din revistele cu modele și chiar dacă se oferă să vină la tine la hotel pentru a te masa topless.

Și apoi intervine și partea a doua în care ești într-o relație. Cum justifici partenerei că mergi la un astfel de salon? Nu te relaxează ea suficient? De ce nu-i spui asta direct. Poate va fi încântată să-ți ofere un masaj. Și nu-ți mai periclitezi nici relația, nici nu mai bagi mâna în buzunar. Mă rog, depinde de fiecare persoană cum își gestionează relațiile.

Dacă sunteți interesați de astfel de servicii găsiți mai multe informații (prețioase) și aici (http://informatii-pretioase.ro/masaj-erotic/) sau puteți pur și simplu să intrați pe site-ul salonului de masaj. Sau să telefonați. Eventual faceți și o programare, mergeți acolo, vedeți cum sunt fetele, testați masajul și reveniți cu un mesaj cu impresii.

Sunt foarte importante reviewurile, mai ales în astfel de situații în care piața este destul de mare, serviciile sunt oarecum de nișă și nu sunt foarte des folosite pentru a fi renumite sau pentru a avea reclame la televizor/radio/internet. Ca să nu zic că nu prea vorbește lumea despre asfel de activități. Sincer, câți dintre prietenii voștri au fost la un asfel de salon?  Niciunul? Ori nu au fost, ori nu au dorit să-și împărtășească experiența avută. Din egoism sau doar pentru că nu au dorit să fie judecați într-un anume fel, au dorit să beneficieze de relaxare și să scape de întrebările inutile despre aceste servicii.

Aștept să-mi povestiți (chiar sub protecția anonimatului).

7 Responses to “200 de lei, pretul unui masaj erotic la Artemis Masaj Bucuresti”

 • andropauzistul says:

  se duce multa lume, nu neaparat acolo…si povestesc, ca barbatii povestesc….in fine, unii povestesc..
  .eu unul am auzit, folcloric, ca se practica, fara sa imi spuna cine, dela persoane neasteptate; o maseuze medicala si un pensionar in parc…….hai sa iti zic ce am auzit sau citit eu eu…saloanele sunt multe, diverse, toate zic ca nu fac sex si se pare ca cele mai multe nici nu o fac. Cam atat am auzit. Daca te controlezi, in toate sensurile, sugestia mea e sa faci ca la poker. Platesti si afli. Nu neaparat la 200 lei plange masa (sau salteaua).
  parerea mea , ca psiholog amator, e ca ai fost pe undeva, probabil ieftin si nashpa, Artemis ti se pare scump si nu vrei sa platesti mai mult adica de mai multe ori ca sa afli unde ar fi un raport/pret calitate mai bun, vrei sa afli de la altii. Daca am dreptate, vezi pe nimfomane ro, aia spun tot..E drept,mai mult despre sexul platit, decat despre masaj si doar atat.

  • Andrei says:

   Stii cum e, cu totii auzim ceva, dar in realitate nu vedem nimic :). Eu nu am fost și nu cred că o să plătesc prea curând astfel de servicii. Nu am nimic cu cei care o fac, însă, după cum am menționat în articol, nu consider că mi se adresează. Ca să-ți fac o analogie, La fel cum nu-mi cumpăr sutien, n-o să plătesc un astfel de masaj.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *