Cadouri

No Comments

De obicei facem cadouri cu diverse ocazii. E ziua lui X, împlinește o sumă de ani, iese la pensie, a slăbit 3 kilograme, etc. Însă există și ocazii neașteptate.

Ocaziile neașteptate pot fi de bine sau de rău. Dacă sunt de rău, în general duci flori, în număr par. Dacă sunt de bine, se împart în două categorii. De sănătate și ocazii inedite. Dacă e vorba de sănătate, poți duce și fructe dar sunt acceptate și fructele, pentru o însănătoșire mai rapidă.

Ocaziile inedite sunt acele momente în care chiar ești plăcut surprins de o acțiune a cuiva și nu știi cum să-i întorci favoarea. Și te rezumi la cadouri. Doar pentru că simți că un simplu “mulțumesc” n-ar fi suficient. În general, aceste ocazii sunt rare, fapt care le face să fie și mai valoroase.
Se spune că fericirea se află în lucrurile mărunte. Lăsând la o parte glumele cu un mic iaht, o mică vilă, vă spun că așa este. Un gest mărunt, făcut exact la momentul potrivit, are un impact major. De obicei aceste gesturi nu se pot prevedea și planifica. Trebuie să le simți. Sau să le faci fără să-ți dai seama de importanța lor. Fără un motiv anume, doar de dragul de a face ceva bun. Când faci ceva din suflet se simte.
Un astfel de gest mi-a atras mie atenția în această seară. Stăteam eu gândindu-mă la lipsa de inspirație creativă, când domnișoara Larisa îmi amintește că azi e termenul limită pentru a doua probă din cadrul Super Blog Practic o concurentă directă mă anunța că nu am scris. Cu toate că ar fi avut șanse mai mari să câștige dacă un competitor nu publica articolul în timp, ea a decis să mă anunțe. Un gest foarte frumos, pe care-l apreciez.
Așa că, în loc de alte cadouri (nici nu aș ști ce să-i cumpăr), m-am hotărât să-i scriu un articol de mulțumire. La urma urmei, cadourile sunt ceva simbolic și nu știe decât persoana care primește cadoul că apreciezi gestul. Așa, eu vreau să-i muțumesc public, și să știe toată lumea că datorită ei am scris acest articol pentru Spring SuperBlog 2013.
Mulțumesc Chucky!

2 Responses to “Cadouri”

 

Categories: Superblog

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *