Cinefil – Pinguinii din Madagascar

No Comments

pinguinii din madagascarPinguinii din Madagascar au aterizat și în România. Așa s-ar explica și temperaturile scăzute din ultima perioadă, însă explicația ar fi eronată. Pinguinii stau închiși pe marile ecrane ale cinematografelor din toată țara.

Cele patru personaje simpatice din animația cu animale ce a făcut furori, Madagascar, revin în propriul lor lung metraj. Era de așteptat, din moment ce aparițiile lor sârneau hohote de râs la fiecare apariție. Și cam același lucru se întâmplă și acum. Pe lângă drăgălășenia lor specifică, talentul de a se trezi în situații comice sunt ingredientele de succes ale noii animații regizate de același Eric Darnell, regizorul seriei Madagascar, serie pe care a și scris-o.

Pe lângă faptul că reușim să aflăm povestea formării echipei celor patru celebri pinguini, Skipper, Kowalski, Rico și Private trebuie să salveze specia de pinguini de la dispariție. Un fel de Interstellar, adaptat la animale. :) Și care se întâmplă pe Terra. Lăsând la o parte analogiile cu alte filme, Pinguinii din Madagascar vin cu personaje noi, animale agenți secreți care ar putea ajuta la începutul unei noi serii de animații.

O altă noutate pe care o aduce acest film este aceea că este prima peliculă în întregime animată în care joacă John Malkovich. Actorul dă voce personajului negativ din animație, caracatița Dave.  Tot printre personajele noi se numără și Benedict Cumberbatch (Star Trek into Darkness, 12 Years a Slave).

Cu un tomatometru de 68% și o notă de 7.5 pe imdb, Pinguinii din Madagascar au șanse destul de mari să spargă gheața și să se claseze destul de sus în Top Box Office-ul internațional.  Având în vedere că acum aceasta este prima sa săptămână, ne rămâne să vedem ce pot face micuții pinguini.

În încheiere, aș aprecia acest film undeva în topul comediilor însă sub seria IceAge însă peste Smurfs și cam pe aceeași treaptă cu Madagascar (că doar sunt legate).

Dacă vreți să vedeți și voi isprăvile pinguinilor, cei de la OdeonFilm le dau drumul în cinematografe de astăzi.

Vizionare plăcută!

Categories: Cinefil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *