Room Escape – Breakout – Rosemary / Hannibal

No Comments

Când am vizitat camera lui Sherlock, am observat că două alte camere așteptau să fie explorate, față în față cu misterul de pe 221 Baker Street. Timpul limitat și faptul că ambele camere erau ocupate, ne-au făcut să ne dorim să revenim.

Și zilele trecute așteptarea a luat sfârșit. Am revenit la Breakout pentru a ne pune la încercare talentul de detectivi și în celelalte camere, respectiv Rosemary’s baby și Hannibal’s Playground. Echipa a fost aceeași ca la Sherlock, chiar dacă acolo am rămas captivi. Internet Explorers a avut aceeași componență, cu Emil în frunte (dacă el e în față putem spune că din cauza lui n-am văzut indiciile), cu Iulia, Irina, Marin, Șerban și cu mine.

Am decis că suntem suficient de curajoși și bine pregătiți încât să încercăm ambele camere în aceeași seară, un fel de scurt maraton, două din trei (deocamdată trei). Așa că ne-am luat inimile-n dinți și am intrat în prima cameră.

Breakout

Rosemary’s baby, cameră cu tematică horror este o cameră cu o dificultate medie spre grea (pe site-ul oficial Breakout fiind cotată cu 7 steluțe din 10) care vă aduce în fața unui mister: ce problemă avea copilul lui Rosmary? Este cea mai ușoară cameră de la Breakout și cu toate astea are o dificultate aparte. Nouă nu ne-a pus probleme foarte mari, însă am aflat că nu am putut ajunge în Hall of Fame pentru că puzzle-ul a fost îngreunat pentru a nu afecta liniaritatea jocului.

În Hannibal’s playground ai șansa să intri în universul geniului medical Hannibal Lecter. Cu toate că acesta este un renumit psihiatru criminalist, el are și o altă latură pe care este musai s-o descoperi pentru a putea părăsi laboratorul său. Mare atenție la detalii și timp, altfel s-ar putea să rămâi blocat, la urma urmei vorbim de o cameră cotată cu 8 stele din 10. Noi am ieșit destul de repede, ajungând pe a doua poziție din Hall of Fame. Presupun că povestea a fost mai pe genul nostru și decorul ne-a motivat.

În curând Breakout va deschide alături de cei de la Trapped o cameră nouă, cu tematică Pirații din Caraibe. Până atunci vă invit să încercați să evadați din cele 3 existente, dar luați-le în ordinea dificultății.

Evadare plăcută!

Categories: EscapeRoom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *