Room Escape – Quest Mission – Agent dublu / CSI Bucuresti

No Comments

Că tot rulează Spy în cinematografe, Emil s-a gândit să devenim și noi un fel de spioni. În lipsă de timp de antrenament și de structuri care să dorească serviciile oferite de noi, am ajuns, la recomandarea Andrei la Quest Mission.

Quest Mission este o locație de tip escape room, cu două camere în București și două în Constanța. Camerele la care am fost eu, cele din capitală, sunt identice cu cele de pe litoral și au o tematică polițistă. Prima, cea cu o dificultate redusă, se numește Agent dublu, iar cea de-a doua poartă denumirea de CSI București. 

Cum tuturor ne plac filmele cu agenți secreți, am reunit echipa Internet Explorers în formula următoare: eu, Emil, Ana, Iulia, Alin, Malaezu’. Din cauza dezinformării de pe blogul lui Emil am ajuns cu întârziere, însă am recuperat timpul evadând repede.

Prima cameră, Agent dublu, te pune în pielea unui agent secret care are un timp limitat la 60 de minute pentru a deconspira un trădător și pentru a evada din camera acestuia. Camera este una cu mici puzzle-uri tehnice și este prima cameră al cărei regulament prevede eliminarea unor membri ai echipei, în anumite condiții. Interesantă ideea, punând un accent mai mare pe povestea cu spionajul. Am reușit să găsimt trădătorul și să evadăm fără probleme.

CSI București, cea de-a doua cameră a celor de la Quest Mission, este inspirată după celebra serie de seriale cu criminaliști. Este o cameră complexă, cu jocuri bine gândite, predominant tehnice însă cu o dificultate puțin mai ridicată decât Agent dublu. Nu mai există riscul eliminării membrilor echipei, însă e foarte important să te miști repede pentru că poți trăi cu iluzia că este mult mai ușoară decât în realitate.

Quest Mission te trimite în cele două misiuni doar dacă îți faci în prealabil o rezervare pe site-ul lor sau pe pagina de Facebook. Evadare plăcută!

3 Responses to “Room Escape – Quest Mission – Agent dublu / CSI Bucuresti”

    • Am împiedicat trădarea şi am găsit diamantul la Quest Mission | Pe Ape Tulburi says:

      […] pronosticuri cu Malaez în legătură cu timpul în care vom evada, au apărut şi Emil, Ana şi Andrei. Ni s-a prezentat regulamentul, ne-am trecut numele în condica de prezenţă, ne-am semnat şi am […]

Categories: EscapeRoom

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *