Room Escape – Escape Challenge – Time Travel

1 Comment

Pe strada Armenească, lângă Orașul Interzis, se ascunde un Escape Room care te îndeamnă să faci o călătorie în timp. Cum numele-i e Escape challenge, iar mie îmi plac provocările, am decis, la invitația Ralucăi, să-l vizitez.

În primul rând, vreau să vă spun că nu trebuie să vă sperie numele camerei. Nu călătorește nimeni, nicăieri. Ba chiar, dacă nu reușiți să puneți cap la cap toate indiciile, veți rămâne în camera respectivă. Ideea de time travel de aici, presupune, de fapt, un voiaj intelectual, un exercițiu de cultură generală în ceea ce privește istoria globală. Nu vă speriați, nu e chiar nevoie de mari cunoștințe, sunt chestii de bază.

Camera are un nivel de dificultate destul de ridicat (sau cel puțin așa era când am fost eu) așa că vă recomand să folosiți indiciile doar pentru chestii absolut necesare. A fost o ghicitoare care chiar ne-a pus probleme și pe care mi-o amintesc și acum. Nu o să v-o spun că nu vreau să vă dau spoiler și să vă stric distracția. Nici răspunsul nu vi-l spun, ca să vă puneți și voi neuronii la treabă.

Decorul este unul simplu, nu foarte bogat în detalii irelevante pentru joc și o să vă ajute mai mult decât credeți. Fiți foarte atenți la detalii și sunt sigur că veți reuși să evadați în timp util. Escape Challenge oferă de asemenea posibilitatea să duceți prieteni și să-i vedeți live, de afară, cum joacă. Să fiți pe partea cealaltă a baricadei, în caz că știți deja jocul. O chestie drăguță care nu am mai auzit să fie disponibilă în multe locuri, poate doar la Puzzle Rooms.

Dacă vreți să faceți o rezervare la Escape Challenge, să acceptați provocarea lor de a intra în călătoria temporală din camera Time Travel, puteți face acest lucru pe site-ul lor sau pe pagina oficială de Facebook. Evadare plăcută!

Categories: EscapeRoom

One Reply to “Room Escape – Escape Challenge – Time Travel”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *