Superblog 2013

1 Comment

superblog posterÎn 2008, în bloggingul din România a apărut un concurs. Un concurs ce a schimbat radical blogosfera. Un concurs care încuraja creativitatea și care ajuta bloggerii să se redescoopere. Acel concurs se numea SuperBlog.

De atunci, în fiecare an, toamna, când se termină activitățile recreative din timpul sezonului însorit, iar lumea revine din vacanță, concursul își deschide listele de înscriere pentru bloggerii care vor să devină superbloggeri. Anul acesta, de la 1 octombrbie, nu începe doar noul an universitar ci și ediția din 2013 a SuperBlog.

Până la data scrierii acestui articol (n.r. penultima zi de înscrieri) s-au înscris deja 209 bloggeri. Cum multă lume lasă această înscriere pe ultima sută de metri, sunt convins că se va depăși numărul de 228 de participant, câți au fost prezenți la ediția de anul trecut a minunatului concurs. Să vedem însă câți vor ajunge la final, asta e interesant.

M-am tot gândit dacă și cu ce blog să particip și până la urmă am decis că și acest blog merită o șansă la o ediție de toamnă. Spring Superblog i-a prins bine când era mic, dar acum, după aproape 7 luni de existență în mediul online, e pregătit pentru o competiție mai acerbă. Și Superblog 2013 e exact concursul de care avem nevoie, atât blogul, cât și eu, care am început să scriu cam rar.

Așa că, în următoarea perioadă vă invit să aflăm împreună “ce superputere are blogul meu”, la SuperBlog 2013. Nu știu dacă e tocmai ok să fac publică o superputere, având în vedere că supereroii își protejează identitatea, dar dacă e să fie vreo problemă o să dau vina pe Claudia. De ce? Ea a creat această competiție și ea m-a determinat să particip.

Așa că, pentru a nu lăsa loc de interpretări, scriu aici negru pe oaie: “particip la Superblog 2013”.

2 Responses to “Superblog 2013”

 

Vorbeste acum sau taci pe vecie.

Categories: Superblog

One Reply to “Superblog 2013”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *