Teatru – Concurs – Teatru la Cinema

No Comments

Am fost, am văzut, mi-a plăcut. Acum e rândul vostru să mergeți. Cum unde? La teatru la cinema. Așa că vă propun un mic concurs.

În primul rând, e mic concurs pentru că durează puțin. Până joi la ora 13. Din punctul ăsta de vedere e mic. Oricum, e timp suficient pentru a participa dacă ești hotărât că vrei să faci ceva frumos în weekend-ul asta. Mai ales că e Valentine’s Day, câștigi aici, scapi de-o cheltuială, banii de distracție îi dai pe altceva.

Premiul constă într-o invitație dublă, valabilă în acest weekend (13-15 februarie) la oricare dintre spectacolele din programul de mai jos. TOATE aceste spectacole au loc la Movieplex Cinema, în incinta Plaza România. Aveți de ales dintre teatru de improvizație, spectacole pentru copii, piese de comedie, stand-up și improvizație pentru copii.Teatru la cinema / program/ concurs

Cum puteți câștiga? Foarte simplu: trebuie să aveți noroc să vă extragă random.org joi. :) Ca să ajungeți în acea extragere, trebuie să îndepliniți următoarele condiții:

– să dați like paginii de Facebook The Blog

– să dați share public concursului.

-să lasați un comentariu pe acest blog, folosind profilul de Facebook cu care ați îndeplinit condițiile de mai sus prin care să vă anunțați participarea la concurs.

Mult succes!

Ca să vă măriți șansele, puteți participa și la concursul lui Emil.

LE:concurs

 

Câștigătorul este Gigi Gogu.

8 Responses to “Teatru – Concurs – Teatru la Cinema”

Categories: Teatru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *