Cinefil – Despicable me 2

No Comments

La trei ani după ce a stârnit hohote de râs la nivel mondial, Gru revine în Despicable me 2. De azi, în cinematografe.

Mult așteptata animație ce-l are pe Steve Carell (Virginul de 40 ani) în rolul ticălosului Gru, vine de această data cu o nouă perspectivă. Cum ar fi dacă personajele rele ar face bine? Astfel, Gru, care acum s-a lăsat de ticăloșii și are grijă de cele trei fetițe super-drăgălașe, acceptă să salveze lumea. Dar nu singur, ci alături de Lucy (Kristen Wiig – Brides Maids) care a jucat în prima parte rolul domnișoarei Hattie. Ăsta-i avantajul la animații, poți să ai aceeași actori buni în pielea mai multor personaje.

Ceea ce putem spune și despre minioni. Acele mici creature galbene, super amuzante, care au suspect de multe costume și problem cu vederea. De altfel, sufletul filmului, aș spune eu. Cu limbajul lor din care se înțeleg doar cuvintele  care ar trebuie să fie receptate,  și cu talentul lor de a ajunge în situații cât se poate de haioase, micile creature fac deliciul publicului, indiferent de vârstă.

Despicable me 2 vine cu aceeași multitudine de culori și de arme cât mai science-fiction, dar totodată amuzante și total potrivite pentru filmele adresate copiilor. Avem o coloană sonoră foarte dinamică și variată care reușește să-ți păstreze un zâmbet pe buze chiar și atunci când nu se întâmplă nimic amuzant.

Cu această a doua parte, se pare că aventurile lui Gru tind să devină o serie de animații de success, precum seriile Ice Age și Madagascar.  Cu toate că Despicable Me 2 e orientat puțin mai mult pe partea de acțiune, decât celelalte care se axează mai mult pe animăluțe și aventuri.  Dar asta nu înseamnă că e mai puțin amuzant. E o altă poveste, cu alți minioni.

Ca și animații care rulează în prezent în cinematografe, Despicable me 2 e mai amuzant decât Epic însă nu-l pot compara cu Universitea monștrilor, pe care nu l-am văzut.

Vizionare plăcută!

Categories: Cinefil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *