Despre Andrei Ciobanu

Despre Andrei Ciobanu

Andrei CiobanuCine e Andrei Ciobanu? Se pare că aceasta este întrebarea de 1 milion $ € (că suntem în UE) cu care este asaltat Google zilnic. Eu văd asta din rezultatele de căutări.

Să vedem… Andrei Ciobanu poate fi oricine. Este un nume destul de comun. Nu credeam că e așa, dar după ceva cercetări am aflat că există mulți “Andrei Ciobanu”. Asta nu-mi afectează unicitatea, bineînțeles.

Doar că poate oamenii care ajung aici caută un alt Andrei Ciobanu și nu vreau să existe confuzii.

Există un Andrei Ciobanu cântăreț. E din Bacău și stă în Iași. A participat la Vocea României. N-are nicio legătură cu acest blog.

Mai e un Andrei Ciobanu stand-up comedian. Cred că nu este foarte amuzant, altfel ar fi ROFL comedian.  E din Suceava și se face de râs prin București. Nici el n-are legătură cu acest blog. În prezent, are emisiunea matinală la KissFm și a scris “Suge-o, Ramona!“.

Ca să mai restrângem cercul suspecților, mai adăugăm un prenume. Florin.  Andrei-Florin nu e o combinație așa des întâlnită precum Ana-Maria. Și dacă mai adaugi și Ciobanu, ar trebui să ai șanse mai mari la loto. Și totuși…

Andrei Ciobanu Florin mai sunt încă doi. Tot în Moldova. N-am înțeles de ce s-au strâns toți acolo, dar nu mă deranjează să fie mai mult loc pentru mine aici, mai în Sud. Ca să nu-i ierarhizez, o să spun că unul din ei este din Vaslui și stă în Iași. Prezintă știrile la postul de radio Nord Est Fm. Celălalt este din Botoșani și stă tot în Iași (fără link că nu e persoană publică).

Acum că i-am enumerat pe toți cei pe care i-am descoperit că-mi poartă numele fără drepturi de autor, să trecem la acel Andrei Ciobanu care contează. Adică eu.

.EU sunt acel Andrei Ciobanu Florin născut în Vălenii de Munte, Prahova, prin vara lui ’88. Începând de la grădiniță am venit în București, rămânând legat de meleagurile natale pe care le frecventam cu dor în suflet în fiecare weekend și în fiecare vacanță. Încă sunt mândru că sunt român și mândru că sunt prahovean. Anii au trecut, Andrei a crescut, și a continuat studiile, pe rând la școala 24 și apoi la Colegiul Tehnic Traian, unde a vrut să-și exprime dragostea de calculatoare mergând la mate-info.

Cum nu a avut noroc în dragoste și limbajele de programare din anii ’80 i-au spus că e prea tânăr pentru ele, a urmat apoi studii economice la Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul UCDC. Când era în anul 2 s-a lăsat influențat de persoanele din jur și s-a apucat și de drept, la Facultatea de Științe Juridice și Administrative, tot din cadrul UCDC. Avea să afle ulterior ce greșeală majoră făcuse și cum această facultate va avea să-i mănânce nervii.Când a terminat prima facultate s-a hotărât să se apuce de blogging.

Așa a luat naștere la 1 iulie 2010 primul său blog, pe care a scris constant de atunci, reușind să îmbine blogging-ul cu facultatea de drept + master în management + job. După 13 luni de lucrat cu SUA, pe fus orar de America, s-a hotărât, în decembrie 2012 să-și caute alt loc de muncă. Fără succes, însă.  Acest lucru l-a determinat să se concentreze mai mult către partea online a lucrurilor și să-și creeze, la 1 martie 2013 acest blog.

Un blog pe domeniu propriu, cu nume mai ușor de ținut minte (dacă ar fi avut și Florin ar fi fost prea lung) pentru a compensa pentru cel vechi. Un blog european a cărui poveste este în curs de scriere și care crește, ușor-ușor în ochii autorului său și în căutările Google.

– restul istoriei e în curs de scriere –

.EU,  Andrei Ciobanu  Florin, autorul acestui site, vă mulțumesc pentru această vizită, pentru curiozitatea acordată, și vă invit să-mi citiți articolele.