Gala SuperBlog

1 Comment

SuperBlogAll good things come to an end. Așa s-a întâmplat și cu Spring SuperBlog 2013.

Și într-un fel e mai bine că s-a terminat. Păi cum nu? Dacă nu se termina, mă mai întâlneam eu azi cu superbloggeri la Gală? Mai aveau oamenii motiv să se adune din toate colțurile țării?

Se putea, dar era mai greu. Era mai greu să strâng atâția superbloggeri la un loc, fără o ocazie așa de importantă, chiar dacă e firesc ca bloggerii să viețuiască pe la RSS Pub (care acum are mese și afară, la aer și soare).

Un alt motiv (pașnic, că revolte sunt la Universitate în fiecare zi) pentru oameni să se adune din toate colțurile țării ar fi fost să vadă cât de frumos era îmbrăcată gazda noastră, Claudia Pătrașcu.  Sau pur și simplu să vadă ce bună e cafeaua în RSS Pub, că doar nu se numește cafeneaua bloggerilor degeaba.

Motive puteau fi multe, însă această gală era necesară. Trebuia să marcheze finalul unei noi ediții reușite de Superblog. Prima ediție de primăvară. O ediție dedicată fetelor. (se auzea ceva azi, prin sală, de o ediție SuperBlog în mai, poate aceea va fi dedicată bărbaților, ca să fim chit).

De la 1 martie am fost provocați să ne instalăm primăvara pe blog. După 14 probe, 145 participanți, 75 de finaliști, o mie trei sute și ceva de articole scrise (mda, WOW), azi a venit vremea ca superbloggerii să simtă aprecierea pentru creativitatea lor din ultima luna. Surpriza ediției a constat în faptul că prima clasată, a fost prezentă prin telefon, fiind plecată în Italia. Însă sora ei a fost prezentă printre noi, că doar nu era să le lase pe surorile Istrate să fie singura pereche de surori din concurs (sîc!).

Chiar dacă a fost o ediție mai feminină a SuperBlog, numărul de bloggeri masculini a fost destul de mare, iar Radu a reușit să se claseze pe locul doi.  Felicitări pentru reprezentarea sexului tare printre atâtea superbloggerițe talentate! (aștept drepturi de autor pentru cravata genială cu oițe, în blogosferă oaia e brandul meu :P )

Pentru cei care nu au reușit să ajungă la această frumoasă Gală, RSS Pub împreună cu organizatorii SuperBlog au pus la dispoziție și o transmisiune live prin internet (că doar trăim în era 2.0).  Transmisiune pe care am făcut-o oarecum interactivă cu ajutorul Facebook, comunicând cu Larisa, care lenevea prin Brașov.

A fost încă un eveniment extraordinar în care lumea s-a simțit bine și în care superbloggerii s-au cunoscut offline.

Felicitări tuturor care au făcut SuperBlog posibil! Ne vedem la următoarea ediție. În luna lui Mai, zic….

20 Responses to “Gala SuperBlog”

  • Gala Spring Super-Blog 2013 says:

   […] Sa va zic de Andrei? Pe el il vazusem cu o zi inainte tot in RSS> Dar va zic doar sa faceti click pe numele lui […]

  • Duminică, ora 8 | Cărți, Muzică, Gânduri și Povești says:

   […] care au fost prezenți, dar nici măcar eu nu pot vorbi cu toată lumea în același timp ): Andrei, Emil (dacă dați vreodată de el, să NU-l rugați să cânte la karaoke, oricum o va face ), […]

  • Bravo ,felicitari tuturor! V-am urmarit si eu de acilea de pe malul marii aka Constanta! Eu de abia astept sa urmatoarea competitie!

    • Andrei says:

     Am inteles. Ai renuntat la Gala SuperBlog pentru o zi de plaja… nu-i frumos.

      • says:

       Neahh ,noi ieri am recuperat prin munca..nenea guvernu’ o zis ca ne da liber de pasti sau de 1 mai whatever.. Si trebuie acu sa recuperam 2 zile ,adica aia de ieri si mai avem sambata viitoare. :D Deci numai distractie nu a fost..mai ales ca lucrez la centrul de sanatate mintala hihi ! Tura viitoare nu scapati de mine mon cher hehe

        • Andrei says:

         La centrul de sanatate mintala e cel mai distractiv. Nu te plictisesti niciodata. Nu inteleg de ce te vaiti, nebuni sunt destui. Poti veni pe aici si cand nu e un mare eveniment. Si apoi venim si noi peste tine, la vara :)

  • S-a terminat cu bine și ediția de primăvară a Super Blog. | Spanac says:

   […] lac de apă. Am lua o bere și hai noroc p-acolo cu lumea. Alți cunoscuți n-am văzut decât pe Andrei și pe câștigătorul de anul trecul, […]

  • Spring Super Bloggeriţa de mine says:

   […] mi se adresează cu “fatăăăă”. Naturalul e un soi de frate mai mare blogosferic. Andrew a fost prezent, ca de obicei, cu un zâmbet cald, şi i-am rămas datoare cu o […]

  • […] Ne-am asezat intr-un colt ca doua fete cuminti si nu a trecut mult timp pana cand din ce in ce mai multi bloggeri si-au facut aparitia. Imi pare foarte rau ca nu am putut schimba cu toti macar cate o impresie, insa timpul ne presa si imediat dupa sfarsitul galei am fost nevoite sa plecam, nu inainte de a ne fotografia cu doi super – bloggeri – Emil si Andrei. […]

 

Categories: Superblog

One Reply to “Gala SuperBlog”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *