Cinefil – Sex Tape

16 July , 2014 Vlad Trif Cinefil

SEX TAPE

sex tapeNe întâlnim cu un tânăr cuplu: Jay (Jason Segel) şi Annie (Cameron Diaz), căsătoriţi şi chiar îndrăgostiţi unul de celălalt. Zece ani mai târziu apar doi copii… pasiunea ușor s-a diminuat.

Pentru a ieși din rutină, după câțiva stropi de alcool se hotărăsc să se filmeze în timp ce fac sex. Va fi o noapte lungă și mult așteptată. Este o chestie grozavă până în momentul în care au descoperit că înregistrarea lor riscă să devină publică din cauza unor setări ale gadgetului cu care s-au filmat. Cuprinşi de panică trebuie să recupereze clipul, astfel o întreagă familie își distruge imaginea sau pot apărea consecințe și mai grave.

Rolurile principale sunt intrepretate de Jason Segel, Cameron Diaz, Rob Corddry, Ellie Kemper, Rob Lowe și Harrison Holzer. Regizor este Jake Kasdan iar șcenariul este realizat de Kate Angelo, Jason Segel și Nicholas Stoller.

După ce am văzut multe critici controversate despre peliculă să vedem ce părere au cei avizați în rating:  rottentomatoes.com afișează un tomatometru de 31% cu o audiență de 92 %, metacritic.com are un metascore de 31 bazat pe 4 review-uri.

Cei care au realizat șcenariul par că sunt în stare să aducă emoțiile reale în scenă cu ajutorul personajelor. Lui Jake Kasdan ca regizor se pare că îi place să producă comedii, dar întotdeauna crede că poate înainta puțin cu stilul personal. Pot spune că filmul este în mare cam dirty, iar asta ar fi un avantaj. Îmi doresc să fi fost mai clar în termeni de limbaj și în expunerea sexualității în film, deoarece este atât de mult de valorificat în acest context, și aici nu ar fi vorba de nuditate. Ne lovim de aceleași probleme cu care ne întâlnim la majoritatea filmelor, ceea ce este nebunesc din moment ce sexul este o parte fundamentală din mecanismul care alcătuiește viața noastră de zi cu zi. – Drew Mcweeny hitfix.com

Cine ar trebui să fie mai jenat: tânărul cuplu care distribuie accidental un film pentru adulți sau site-ul care poate distribui fără voie un sextape cu protagoniști trecuți de prima tinerețe? Practic avem de-a face cu o terapie de cuplu extinsă ambalată într-o reclamă la un gadget cunoscut. Găsim pe Cameron Diaz și Jason Segel în situația de a fi parte al unui motor de marketing. Iar în film ideea de bază devine cam pompoasă și neamuzantă. Producția de la Sony Pictures pare să atragă audiențe dornice de o comedie de vară decentă, avînd în vedere  alte comedii care au apărut recent se pare că nu ar face mare concurență în box office. – Justin Chang variety.com

În esență este un film la care te captivează umorul acțional și replicile dintre personaje, surprins în niște cadre năstrușnice și presărat cu obscenitate. Tind totuși să cred că sunt abordate cu umor probleme destul de întalnite în societatea actuală.

Sex Tape are premiera pe 18 iulie în țara noastră, odată cu premiera în Statele Unite, filmul este distribuit de InterComFilm.
Vizionare Plăcută!

2 Responses to “Cinefil – Sex Tape”

    • Leapsa cinefila: filme parodii | blogger CU GREUTATE pe un blog CU DE TOATE says:

      […] trebuie sa dau mai departe aceasta leapsa cinefila si o dau urmatorilor: Raluca Uluiteanu, Andrei Ciobanu, Spanac, Maya Ianolia, Minerva Lacatusu, Daniel Botea, Clara Burghelea si Alexandru Ion – […]

    • Curs de public speaking cu bloggeri | blogger CU GREUTATE pe un blog CU DE TOATE says:

      […] Pentru cine este curios, eu am avut ambele prezentari despre Interviurile pe chat. Mai multe nu spun, dar eu zic sa tineti minte aceasta tema. Legat de ele, urmatorul interviu apare duminica, cel intervievat fiind Andrei Ciobanu. […]

 

Cameron DiazEllie KemperJake KasdanJason SegelRob CorddryRob Lowe


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *