Cinefil – SpongeBob Square Pants

6 February , 2015 Vlad Trif Cinefil

Sponge Bob posterBuretele nostru (SpongeBob) din centrul acțiunii pleacă la drumeție pentru a recupera o rețetă furată,  acers fapt îl trimite în lumea reală. Acolo, deja Burger Beard caută cu disperare ultima pagină a unei cărți fermecate: orice plan malefic scris acolo se poate transforma în realitate. Faptele piratului pun în pericol întreg orășelul Bikini Bottom,  iar SpongeBob alături de apropiați încep o călătorie plină de peripeţii pentru a împiedica o catastrofă.

Am trăit cu impresia că oamenii din echipa de producție au copii, dar nu sunt încântați că se uită la desene, așa ca au combinat stilurile cum au crezut ei mai bine. Sponge Bob din câte știam este o animație cu episoade scurte bazată mai mult pe niște dialoguri moralist-haioase, acum un lung metraj pare cam mult, dar merită apreciată îndrăzneala și stilul unic pus pe planșă.

Regia este realizată de Paul Tibbitt iar rolurile principale sunt realizate cu ajutorul lui: Antonio Banderas (Justin and the Knights of valour) , Clancy Brown (Homefront) și Tom Kenny (The Boxtrolls).

Acum să vedem ce spun barometrele de măsurari a calității: IMDB oferă un scor de 7.3, metacritic un metascor de 62 cu un userscore de 4.0 iar rottentomatoes un tomatometru de 76 % cu un scor al audienței de 83%.

Un alt film în care eroii principali se ajută cu mult amuzament abil în timp ce Bikini Bottom este amenințat și devine un loc nesigur. Când am văzut ultima dată Sponge Bob Square Pants pe marele ecran atunci dejuca un dezatru. Acum avem parte de un subiect si mai absurd, dar totuși amuzant, nu neapărat ca este spre deliciul copiilor dar are și datorită chimiei dintre personaje. Elizabet Weitzman – Daily News.

A ieșit un nou film cu Sponge Bob, un film acceptabil. Publicațiile prezic că francizele vor comercializa din nou jucăriile cu pesonajul acesta care va deveni din nou popular și va aduce mulți patronatelor.  Singurul lucru pe care îl apreciez.  Michael Phillips – Chicagotribune

Filmul despre Sponge Bob înoată în caraghioslâc chiar și pe uscat. Al doilea film cu Sponge Bob pe marele ecran menține o amețeala continuă îngrădită de glume care îi amuză și pe adulți. – Alonso Duralde – The Wrap

SpongeBob are premiera astăzi 6 februarie și este distribuit în țara noastră de RO IMAGE. Vizionare plăcută !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *