Util – Jocurile online

15 February , 2015 Andrei Ciobanu

avioane onlineÎn 2015 rata de creștere a site-urilor de jocuri a crescut. Poate și pentru că generația nouă este preocupată foarte mult de tehnologie și de ceea ce este nou. Asta nu este o problemă din punctul meu de vedere. Cred că fiecare are dreptul să aleagă ceea ce este mai util pentru el. Dacă noi pe vremuri ne petreceam timpul mai mult pe afară, acum la maturitate ne petrecem 80% mai mult în fața calculatorului. Dar nu noi suntem de vină. Asta am ales să facem și ne-am complăcut.

Acum nu mai putem schimba nimic. Am avansat atât de mult încât fiecare copil trecut de vârsta de +2 ani, are laptop, telefon de ultimă generație și tablete pentru a se desfășura într-un fel în care să nu deranjeze pe nimeni. Gândindu-mă mai atent am sesizat că-mi par bunicele jocurile online. Mai scapi de plictiseala, te relaxezi, iar dacă de exemplu ți-ai dori să-ți retrăiești copilăria, poți încerca să te joci aceleași jocuri pe care le jucai atunci când erai mic. Este imposibil să nu găsești un joc cu Mario sau cu Tom și Jery.

La ce sunt utile totuși jocurile online? Pe lângă atribuția pe care o știm cu toții că jocurile online le au, că dau dependență că te fac să nu te mai ridici de pe scaun și că uiți că mai trăiești realitate și nu în film, eu cred că jocurile sunt bune dacă vrei să uiți de trecerea timpului. Încearcă! Fă un experiment! Pune-te la calculator, joacă-te un joc care îți face plăcere și îți place cu adevărat și nu te uita la ceas deloc până nu joci 20 de ture, apoi uită-te să observi singur cât de repede a trecut timpul. E o bună soluție atunci când aștepți pe cineva și nu vrei să adormi.

La ce ne mai ajută jocurile online? Dacă suntem în postura de părinți putem opta simplu pentru a avea puțin timp liber. Pentru că majoritatea copiilor nu au astâmpăr, puteți să le dați idei de câteva jocuri cu avioane pe care le-ar putea juca timp de o oră, pentru că le dați acces la calcultator doar atunci când aveți nevoie de odihnă. Să vedeți ce repede vă veți învăța cu această soluție!

La ce ne mai ajută jocurile online? Jocurile online ajută doamnele să învețe să gătească. Sună nebunește dar aceasta este realitatea. S-au inventat zeci de jocuri care cântăresc îngredientele, le amestecă, le pun în tavă apoi în cuptor. Eu sunt de acord cu industria jocurilor, îmi place fiecare joc care iese nou pe piață și sunt mulțumit că există variante atunci când vrei să ai puțin timp liber numai și numai pentru tine.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *