Cinefil – Last Vegas

No Comments

Last VegasVă mai aduceți aminte pelicula Hangover? Filmul acela care a făcut senzație în urmă cu câțiva ani? Last Vegas (Burlaci întârziați) e mai bun.

Se pare că americanii au o slăbiciune pentru filmele cu beții și petreceri de burlaci. Așa că au mai făcut un film tot în aceeași sferă, a distracțiilor înainte de nuntă. Doar că acum au o distribuție ce include 4 actori de Oscar. Și un regizor care denotă mai multă maturitate în gândire.

Last Vegas este un film care evidențiază că valorile adevărate, cum ar fi prietenia și dragostea nu se pierd în timp. După 58 ani, cei patru prieteni vechi: Billy (Michael Douglas), Paddy (Robert de Niro), Archie (Morgan Freeman), Sam (Kevin Kline) se reunesc pentru o petrece a burlacilor. Și chiar la vârsta lor înaintată au parte de surprize cu ocazia acestui eveniment, cunoașterea Dianei (Mary Steenburgen) fiind una in ele.

E interesant că cineva s-a gândit să facă o abordare a ideii de distracție în Las Vegas și din punctul de vedere al pensionarilor.  La urma urmei ei știau să se simtă bine fără a se face de râs precum tinerii din ziua de azi (21 & Over, American Pie). Nu trebuie să faci abuz de nu știu ce substanțe interzise pentru a te putea distra. Poți face asta și într-un mod matur și responsabil.

Chiar dacă Last Vegas e încadrat ca fiind o comedie, reușind să-ți mențină un zâmbet permanent pe buze pe durata celor 105 minute, substratul filmului este unul profund care te face să te gândești dacă tu vei avea astfel de prieteni când vei ajunge la o vârstă de senior.

MediaPro Distribution a jucat rol de moș Crăciun și a adus în România acest film. Last Vegas va putea fi vizionat începând de vineri, 20 decembrie în cinematografele din toată țara și nu trebuie ratat.

Vizionare plăcută!

3 Responses to “Cinefil – Last Vegas”

    • LEAPSA: Ce filme astept in 2014 » Cel mai MINUNAT.EU blog says:

      […] dam leapsa mai departe zic. Si o distribui urmatoarilor: – Andrei Ciobanu; – Adriana Zavoi; – Simona Maria Drinceanu; – Sofia Frunza; – Raluca Uluiteanu; – Pinky Rainbow; – […]

 

Categories: Cinefil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *