Teatru – De ce tocmai tu – Teatrul Roșu

No Comments

De ce tocmai tu? - poster„De ce tocmai tu?” – e o întrebare pe care mulți dintre noi ne-o punem în momente cheie din viață. Dar este și titlul unei piese care a umplut sala duminică seara la Teatrul Roșu.

Ea este poetă. Și a dat un anunț că-și caută coleg de apartament. El este pictor. A văzut anunțul și caută un apartament. Toate-s bune și frumoase, doar că cei doi au caractere total opuse. Însă, cum opusurile se atrag, tachinările se țin lanț. Acest lucru nu face decât să stârnească râsul în toată sala, deoarece atracția dintre ei se simte și din public.

Cu toate diferențele dintre ei, în timp cei doi încep să se înțeleagă din ce în ce mai bine, piesa transformându-se dintr-o comedie veritabilă plină de umor într-o frumoasă poveste de dragoste, cu aceiași protagoniști. La un moment dat apare o imensă răsturnare de situație ce transformă spectacolul din foarte bun în de-a dreptul genial. Atunci, el o întreabă: “De ce tocmai tu?”.

Puteți afla răspunsul duminica viitoare, pentru că după ce a avut un succes răsunător, piesa se va juca din nou. Pe aceeași scenă, în regia lui Natalie Ester și avându-i în rolurile principale pe Ioana Zărnescu și Dan Mecu / Cătălin Stelian (cei doi alternează), spectacolul va începe de la ora 20, pe 6 aprilie.

Sunt convins că după ce vedeți piesa veți privi cu alți ochi viața și relațiile interumane, sub perdeaua deasă de umor ascunzându-se o dramă profundă, mascată și de povestea de iubire dintre cei doi tineri colegi de apartament. Indiferent cât de triști sunteți, “De ce tocmai tu” vă va pune cu siguranță un zâmbet larg pe față. Măcar până la ieșirea din teatru, când reveniți la viața reală. Eu n-am mai râs de mult ca la piesa asta.

Accesul în sală se face cu o oră înainte de începerea spectacolului iar rezervare puteți să vă faceți la numărul de pe afiș. Mergeți și vă amuzați! Pagina oficială e aici.

Distracție plăcută!

3 Responses to “Teatru – De ce tocmai tu – Teatrul Roșu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *