Aveți probleme cu căderea părului?

No Comments

Tratament pentru căderea păruluiExistă două categorii de oameni. Cei care pierd fire de păr la fiecare periere și cei care nu recunosc.

Deoarece căderea firelor ajută oarecum la regenerarea părului, acesta este un lucru oarecum normal, bazat pe principiul: “lupu-și schimbă părul”. Bine, dacă chelești de fiecare dată când te piepteni, asta nu e normal și ar trebui să vezi un medic.

Sau poți elimina intermediarul și poți merge direct la farmacie să-ți cumperi singur un kit de tratament pentru regenerarea părului. Pentru că asta îți va recomanda și medicul respectiv. Poate nu-ți recomandă tocmai Gerovital Plant tratament, pentru că are o colaborare cu nu știu ce firmă de medicamente scumpe din afară, dar tot ceva din gama asta va fi. Așa, singurel, îți poți alege tu exact ce produs vrei, că poate ești mai atașat de un brand, cum ar fi Farmec.

Cred totuși că principalul aspect ce trebuie avut în vedere la cumpărarea unui astfel de produs, pe lângă preț, (care bineînțeles că este extrem de important, că altfel și-ar face toată lumea implanturi) ar fi compoziția. Nu cred că cineva e atât de dornic să fie păros încât renunță la sănătate, punându-și viața în pericol. Sigur, majoritatea produselor sunt aprobate de comisii de supraveghere a medicamentelor, însă producători precum Farmec s-au axat pe ingrediente naturale, având astfel în vedere sănătatea consumatorului.

Sigur, majoritatea își promovează produsele ca fiind naturale, pentru că acum a devenit un trend. Toată lumea e bio, eco și stinge lumina de Earth Hour. Cel mai simplu mod de a afla ce conține un produs, e să citiți ingredientele. Și e cel mai sigur.

Bine, mai sigur decât produsele 100% naturale, mai există un tratament împotriva căderii părului. E aproape la îndemâna oricum, însă este mai eficient la femei. Costurile se apropie de 0.

Aceasta a fost o reclamă mai veche la un astfel de tratament pentru păr. Respectivul produs este de 2 ori mai scump decât echivalentul românesc, produs de Farmec și de aproximativ 60 de ori mai scump decât un prezervativ. Alegerea variantei care vi se potrivește cel mai bine, vă aparține.

 

Acest articol participă la Superblog Spring. În comparația de mai sus au fost folosite prețuri disponibile pe net la căutări sumare, nu detaliate, făcând acea comparație una orientativă.

Categories: Superblog

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *