Cinefil – “About last night”

31 March , 2014 Loredana Costina Cinefil

About last night“About last night” e povestea a doi foarte buni prieteni şi colegi de serviciu care cunosc două fete, foarte bune prietene şi colege de apartament. După primele 15 minute, filmul se transformă în povestea a două cupluri: unul format dintr-un el aventurier şi pasionat de sex şi o ea independentă şi feministă, pe care însă începe să o deranjeze că el nu e mai romantic, şi altul format dintr-un el romantic şi cu inima frântă şi o ea care nu mai crede în relaţii perfecte şi se îngroapă în muncă.

Pe măsură ce relaţia dintre primii “el şi ea” începe să meargă tot mai prost, culminând cu o despărţire urâtă, relaţia dintre ceilalţi “el şi ea” se concretizează în mutat împreună şi viaţă casnică, paşnică, dar plictisitoare. Relaţia complicată dintre cei patru prieteni ar trebui să dea naştere la o comedie cu multe faze amuzante, însă intenţia asta reuşeşte doar pe jumătate, fiind pe alocuri dominată de clişee şi glume care nu au reuşit să mă facă să râd în hohote. Totuşi, nu ştiu dacă asta era intenţia, pentru că după prima oră comedia la care mă aşteptam din trailer se transformă într-un film romantic şi uşor dramatic, care încearcă să atingă subiecte importante ca provocările unui cuplu ce încearcă să pornească o viaţă împreună sau dragostea care apare din cele mai puţin probabile circumstanţe.

Dacă vă plac comediile de tipul “o fată şi un băiat se întâlnesc într-un bar şi trăiesc un fel de mare iubire”, presărată cu situaţii amuzante, drame casnice, despărţiri, răzbunări şi împăcări foarte romantice, “About last night” ar putea fi o opţiune bună pentru o seară în care aveţi chef de un film uşor, fără împușcături sau situații complexe. Este un film care te binedispune, însă nu te face să te tăvălești pe jos de râs.

La urma urmei, râsul îngrașă…

Vizionare plăcută!

InterComFilm DistributionJoy BryantKevin HartMichael EalyRegina HallSteve Pink


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *