Articol cu păr

No Comments

Era un cântec care spunea “idealul meu în viață e femeia cu mustață” (Cassa Loco – Vând fân). Eu nu sunt de acord.Gusturile nu se discută, dar mie nu-mi plac femeile care încă nu s-au tras complet din maimuțe și încă sunt păroase. Dacă au păr pe față mai mult ca mine e deja ciudat.

Trăim în anul 2013, s-au inventat tot felul de metode de înfrumusețare și epilare definitivă. Nu mai trebuie să umbli cu blana pe tine tot timpul anului. Dacă iarna aveai o scuză că-ți ține de cald, acu’ e timpul să renunți. Înainte să fiu catalogat drept misogin, vreau să menționez că nu sunt. Doar abordez acest subiect în cadrul Spring Superblog 2013.

Îți dai seama că nu m-aș apuca așa de nebun să-mi bat cuie-n talpă și să vorbesc  fetele de rău. Da’ trebuie cineva să-și ia inima în dinți și să spună: Fetele păroase nu-s frumoase. (na, c-am pus și de-o rimă).  Și aici nu mă refer la podoaba capilară. Îmi plac foarte mult fetele cu părul lung. Cu cât mai lung, cu atât mai frumos.

Mă refer în principal la părul de pe corp și față. Dar în special la cel de pe corp, că dacă ești fată și ai păr pe față deja acest lucru spune suficient de mult despre cât îți pasă ție de tine ca persoană (pentru înjurături folosiți secțiunea de comentarii). Mă gândesc cât de hidos (nu, nu e prea dur termenul) e să vezi o fată cu o fustă (nu neapărat scurtă, perversule) și  cu o recoltă de mărar pe picioare.  Doar gândindu-mă la această imagine și îmi piere inspirația.

Nu mă pricep la toate tehnologiile de epilare dar știu că tradiționala lamă a evoluat și acum există cel puțin aparate epilatoare. Care nu sunt scumpe. Se găsesc tot felul de oferte și chiar nu mai ai ce scuză să folosești pentru a arăta ca Chewbacca.

Mi se pare de bun simț să văd și eu ce culoare are pielea ta, chiar dacă nu sunt rasist. E dovedit știițific că părul corporal nu e ceva plăcut la vedere. Decât dacă faci parte dintr-o specie de primate sau dacă ești cocalar. Atunci se acceptă orice ciudățenie. Cred că am insistat suficient asupra mesajului. Știi ce ai de făcut.

Închide această pagină care te-a enervat suficient,  intră aici și ia-ți un aparat. Apoi dă-ți blana jos.  Și apoi uită-te în oglindă să vezi  ce bine e că m-ai ascultat.

Categories: Diverse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *