Cinefil – Hangover 3

31 May , 2013 Andrei Ciobanu Cinefil

Hangover 3Hangover 3 rulează de astăzi în cinematografe.  Mult așteptată,  după primele două părți care au făcut furori în cinematografe la vremea lor, această continuare nu se ridică la nivelul așteptărilor setate de “haita de lupi”.

Marea Mahmureală 3 ne aduce un Alan parcă desprins din filmele cu proști. Ba nu, cu foarte proști. Poate nu-mi amintesc eu bine primele două părți, dar aici chiar și-au bătut joc de săracul om. L-au făcut unul din acele personaje cu IQ negativ. Fapt care nu e chiar rău, având în vederă că Hangover se vrea a fi o comedie. Deci personajele cu inteligență limitată se pretează pentru acest gen, ca să râdă oamenii de ele.

Hangover 3 ne prezintă peripețiile prin care trec cei patru “muschetari ai mahmurelii” când vor să-l ducă pe Alan la tratament pentru afecțiunile sale mentale. Doug este răpit iar gașca trebuie să-l găsească pe Chow pentru a-l elibera. Acțiunea revine pe meleagurile Americane, mai exact în Las Vegas, unde a început toată “mahmureala inițială”.

Hangover 3 ne anunță încă din poster că va fi ultima parte din acestă mini-serie, însă acțiunea lasă suficient de mult loc pentru o continuare, în cazul în care cineva acolo sus se răzgândește. Sau, mă rog, devine din nou mahmur.

Și că tot veni vorba de mahmureală, am impresia că regizorul și scenaristul Todd Phillips a fost beat când a făcut acest film. Poate încă nu-și revenise după mega petrecerea din Project X. De ce spun asta? Pentru că doar la sfârșitul filmului dă semne că s-ar fi trezit și ar fi puțin mahmur. A făcut un film cu prea multă acțiune și prea puțină mahmureală. E un fel mica mahmureală.

Încă un aspect pe care vreau să-l menționez ar fi o glumă care mi s-a părut de-a dreptul exagerată. Bine, există multe clișee, însă acesta le întrece pe toate. Mă refer aici la partea în care se face gluma aceea cu evrei, referitoare la Stu. Mi s-a părut că acea glumă a fost băgată acolo doar așa, de umplutură, că nu mai râdea nimeni la film.

Mă rog, o să vă creați voi o impresie proprie, mulțumită MediaPro Distribution care ne-a adus acest film care rulează de azi, 31 mai, în cinematografele din toată țara.

Vizionare plăcută!

4 Responses to “Cinefil – Hangover 3”

    • piratulcinefil says:

      deci numai lucruri rele am auzit in ultima vreme despre comici nostri betivani…hai ca e posibil sa-i vedem intr-un film cu alt nume cu aceiasi producatori :) )

    • De pe alte meleaguri cinefile (9) | Movie Zone says:

      […] ca ai inteles rostul primei mahmureli si vrei sa stergi urmele celei de-a doua.” pe cand Andrei nu pare incantat: “Și că tot veni vorba de mahmureală, am impresia că regizorul și […]

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *