Cinefil – Inside Out

20 June , 2015 Andrei Ciobanu CinefilDin alte turme

Inside outInside Out- sau o animaţie bună atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari

Cred ca Inside Out trece cu brio testul pentru o animaţie bună. Nu doar că îi ţine pe cei mici cu ochii fixaţi pe ecran, dar le oferă şi celor mari o lecţie transpusă pe înţelesul tuturor.

Animaţia creată de către cei de la Disney, alături de Pixar, se bazează pe vocile care ne ghidează viaţa, printre ele avem desigur bucuria şi tristeţea, care, după cum ştim deja joacă un rol esenţial în vieţile noastre.  Ele au un panou de control prin intermediul căruia e ghidează fiecare mişcare. Astfel personalitatea noastră este construită ca o combinaţie între toate emoţiile. Dezvoltăm atât amintiri importante care ne definesc caracterul şi formeză insule ale personalitaţii, cât şi amintiri care doar ajută la menţinerea acestora.

Cum acţioneză aceste voci?  Vom descoperi cum cele 5 voci( bucurie, tristeţe, furie, frică şi dezgust) o vor influenţa pe Riley încă de la naştere. Intriga animaţiei constă în mutarea familiei din oraşul natal, fapt care va aduce schimbări importante în viaţa tinerei.

Mutarea nu însemnă pentru protagonistă doar o schimbare a amibientului ci provoacă şi modificări ale celor 4 voci. Bucuriea şi tristeţea dispar, iar panoul de comandă este lăsat în mâna Furiei, Dezgustului şi al Fricii.

De aici firul poveştii se despică în două părţi. Pe de o parte urmărim încercarea Bucuriei şi a Fricii de a ajunge înapoi la Sediu pentru a repara greşelile făcute iar pe de altă parte observăm cum relaţiile de prietenie ale lui Riley se schimbă. În călătoria lor, frica şi bucuria, vor descoperi zone nebănuite ale subconţientului lui Riley şi vom rememora momente din copilăria acesteia.

Ce se va îmtâmpla cu tânăra Riley? Şi cum vor rezolva emoţiile acestă încurcătură?

Pentru a afla răspunsul trebuie să mergeţi la cinema începând cu 19 iunie.

Articol scris de Ana. Inside Out rulează în toate cinematografele partenere Forum Film. Vizionare plăcută!

2 Responses to “Cinefil – Inside Out”

    • Luca Petrescu says:

      Am urmarit acest mic trailer postat in articol insa nu mi-am facut timp sa-l urmaresc intr-un cinematograf. O sa ma interesez de Forum Film si sa vad cam pe unde se reda Inside out.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *