Cinefil – Northmen. Saga vikingilor

13 November , 2014 Vlad Trif Cinefil

Northmen. Saga vikingilor /Northmen: A Viking Saga

Niște vikingi sunt părăsiți pe un teritoriu inamic după ce corabia lor este scufundată din cauza unei furtuni. Șansa  eroilor este retragerea într-o aşezare a semenilor lor, Danelag. Drumul spre aceasta trece printr-o regiune necunoscută. Călătoria lor se va transforma într-o aventură pe viaţă şi pe moarte, un duşman de moarte îşi va trimite cei mai viteji soldaţi pentru a scăpa o dată pentru totdeauna de ameninţarea vikingă. Convinși că o confruntare cu aceștia nu are sorţi de izbândă, vikingii trebuie să-şi regândească strategia pentru a scăpa de ei.

Avem în față o nouă poveste cu vikingi, cu o acțiune care caută să îți taie răsuflarea. Ultimii supraviețuitori ai unui popor măreț nordic caută suprviețuirea și întoarcerea pe mare.

IMDB oferă un scor de 5.6 iar rottentomatoes un scor al audienței de 95 %.

În rolurile principale îi găsim pe James Norton, Ryan Kwanten, Charlie Murphy, Ed Skrein, Tom Hopper, Leo Gregory, Ken Duken și Anatole Taubman. Regia este realizată de: Claudio Fäh iar șcenariul de către Bastian Zach, Matthias Bauer, Claudio Fäh și Adrian Jencik.

Cinematografie și grafică la rezoluție maxima cu foarte bune înregistrări de pe plaiuri elvețiene dar și din Africa de Sud. Filmul nu trebuie văzut neapărat pentru că are o poveste simplă, dar este destul de bine jucat, iar șcenele de luptă sunt foarte bine realizate. – Jan Leone IMDB. Păcat că per ansamblu filmul nu ipresionează foarte mult, intra în categoria „alte filme istorice”. Lasă un gust bun dacă vrei să îl vezi relaxat la finalul săptămânii înaintea unei zile de luni.

„Northmen. Saga vikingilor” are premiera vineri 14 noiembrie și este distribuit în țara noastră de RO IMAGE. Vizionare plăcută !

One response to “Cinefil – Northmen. Saga vikingilor”

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *