Concurs – “Closed Circuit / Conspiratia”

4 October , 2013 Andrei Ciobanu Cinefil

Closed circuitDe săptămâna viitoare avem în cinematografe filmul “Closed Circuit / Conspirația”, cu Eric Bana și Rebecca Hall în rolurile principale. Un thriller despre cum doi foști iubiți se reîntâlnesc când trebuie să fie avocați ai apărării pentru același client, un suspect de terorism.

Având în vedere că v-am tot recomandat filme bune la care să mergeți, mă gândesc să mă și asigur că mai ieșiți din casă să mergeți în cinematograf. Așa că, împreună cu RoImage, organizez un concurs. Ai șansa de a câștiga una din cele 2 invitații duble la filmul “Closed Circuit / Conspirația “. Și pentru că filmul își face apariția pe marile ecrane săptămâna viitoare, cei doi cititori norocoși au șansa să-l vadă chiar în primul weekend, la MoviePlex Plaza România.

Ce rămâne de făcut?
Să fii fan al paginii de Facebook a blogului și să lași un comentariu, folosind același cont de Facebook în care să răspunzi la întrebarea: “De ce vrei să mergi la Closed Circuit?”. Ultima zi de participare este joi 10 octombrie, urmând ca cei doi câștigători vor fi aleși vineri, în jurul prânzului, de random.org .

Așa că, înscrie-te la concurs și ai șansa să fii primul din turmă care vede “Closed Circuit”.

L.E.: Concurs incheiat. Random.org a decis următorul clasament:

  1. Eu Spanac
  2. Raluca Anka
  3. Dragomir Sorin
  4. Elena Stanculescu
  5. aleza

Timestamp: 2013-10-11 08:16:16 UTC

Felicitări câștigătorilor! Iar ceilalți să nu se întristeze pentru că urmează un nou concurs.

3 Responses to “Concurs – “Closed Circuit / Conspiratia””

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *