De ce nu mai au bărbații blană?

No Comments

Dau eu drumul la televizor să văd știrile (ca tot omu’) și mare mi-e uimirea să văd o știre mai cu moț blană.

În general mă atrag chestiile legate de oițe, probabil din cauza numelui, dar chestia asta m-a șocat în primul rând din punctul de vedere al animalului rătăcit. Unde se poate ascunde o oaie să n-o găsească cineva timp de 6 ani?

În al doilea rând, mă gândesc la estetica bietei oițe. După tot ce a îndurat, merita un tratament special. Ca o analogie, putem să ne amintim cum arăta Sadam Hussein când a fost găsit de trupele americane. Cu toate că nu trecuseră 6 ani, tot avea nevoie de puțin ajutor cosmetic pentru a rearăta ca-n zilele lui bune.

Produse cosmetice pentru oi nu știu dacă se găsesc, dar sunt convins că cele pentru oameni pot fi folosite în deplină siguranță și pe animale. De exemplu, există o largă gamă de produse pentru păr care sunt disponibile pentru bărbați. Toată lumea știe că, în trecut, un aspect cât mai neîngrijit era un simbol de masculinitate. Acum lucrurile s-au schimbat, oamenii s-au civilizat și aspectul fizic a devenit important.

Producătorii de cosmetice și-au dat seama că bărbații au nevoie de o îngrijire specială față de cea pe care o primesc femeile. Astfel, pe lângă produsele pentru ras și deodorante, s-a dezvoltat o întreagă industrie care are reprezentantul sexului tare în centrul atenției.

Gel, fixativ, șampon special pentru fiecare tip de scalp sau chiar gel de duș care poate fi folosit pe post de spumă de ras sau orice îți trece prin minte, acum toate sunt disponibile astfel încât orice mascul să-și poată răsfăța corpul. Bine, nu trebuie neapărat să dăm în extrema cealaltă, a bărbaților care petrec mai mult timp la saloanele de înfrumusețare decât femeile, dar de puțină îngrijire ne putem bucura și noi. Din când în când.

Eu folosesc foarte mult produsele Nivea, fiind foarte mulțumit de ele, dar cred că în final totul se rezumă la gustul fiecăruia, brandul fiind mai puțin important. E drept, n-am testat produse extraordinar de scumpe, făcute de cine știe ce companie de nișă care se ocupă doar cu asta de pe vremea când Iisus își aranja barba, dar nici nu am de gând să schimb ceva care-mi satisface nevoile și mă ajută să nu ajung să am 20 de kilograme de blană, precum oaia mai sus menționată.

 

Categories: Superblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *