Room Escape – Breakout – Sherlock

No Comments

Eu sunt fan Sherlock Holmes, motiv pentru care nu puteam rata fix Escape Room-ul care-i poartă numele.

Așa că, la invitația lui Emil, am reunit echipa Internet Explorers împreună cu Iulia, Irina, Marin și Șerban și am mers la Breakout, unde există o astfel de cameră. Unii spun că ar fi cea mai dificilă cameră din București, cu o rată de evadare de doar 8%, dar acest zvon nu ne-a speriat și nu am ezitat în încercarea de a găsi toate indiciile în cele 60 de minute.

Povestea camerei este relativ simplă: Sherlock moare iar voi sunteți în pielea lui Watson și trebuie să ieșiți din biroul lui Holmes în 60 de minute, până nu veți fi omorâți și voi. Decorul este amenajat cu o foarte mare atenție la detalii și cu o muzică ambientală ce te îndeamnă la evadare. Puzzle-urile nu mi s-au părut a fi foarte dificile însă sunt relativ numeroase. Timpul este suficient și dacă ești atent la detalii, cu siguranță poți evada. Noi nu am reușit această performanță fix din neatenție, trecând cu vederea un obiect la începutul jocului. În ultimele 5 minute am căutat obiectul respectiv, știind ce să facem cu el, dar nu l-a văzut niciunul dintre noi.

Experiența globală a fost foarte interesantă și mi-a plăcut. Însă eu consider că e mai dificilă camera Bunker decât Sherlock. E doar o părere, rezultatul fiind unul de captivitate în ambele situații. Dar, dacă aici știam ce avem de făcut, ajungând la ultimul indiciu și știind ce trebuie să facem, la Bunker mai aveam de descoperit câteva indicii. Cred că, în final, ține foarte mult de spiritul de echipă și de modul în care echipa rezolvă diversele tipuri de indicii.

Breakout mai are încă două camere care se anunță a fi mai ușoare. Vă recomand să le vizitați pe acelea mai întâi, pentru o experiență cât mai completă.

Evadare plăcută, Sherlock vă așteaptă.

One response to “Room Escape – Breakout – Sherlock”

Categories: EscapeRoom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *