Room Escape – Trapped – Maraton 3 in 1

1 Comment

Dacă te apucă evadatu’ din escape room-uri, e cam musai să ajungi și la Trapped. De ce? Pentru că merită, d-asta.

Oamenii au trei camere acolo, cu diferite nivele de dificultate, în funcție de cât de curajoasă  e echipa care vrea să joace. Că doar nu te duci să evadezi singur, ca oaia capie, te duci și tu cu prietenii, că vorba aia: prietenul adevărat, la evadare se cunoaște.

Prima cameră, numită sugestiv: Elements este o cameră complet albă a cărei descifrare se face folosind cunoștințe despre fenomenele de zi cu zi, din jurul nostru. Elemente din natură cu care intrăm în contact zilnic. Aceasta ar fi cea mai ușoară cameră de la Trapped, iar procentul de evadare ar fi undeva la 55%.

Cea de-a doua cameră, Don Vito, are o dificultate medie și o complexitate mai mare a indiciilor. Aici trebuie să puneți cap la cap indicii din viața mafiotului Don Vito pentru a putea evada. Trebuie să aveți o foarte mare atenție la detalii pentru că unele indicii se ascund chiar sub ochii voștri.

A treia cameră și cea mai dificilă, The Bunker, este o cameră grea din care doar 15% dintre cei care intră reușesc să iasă în cele 60 de minute pe care le au la dispoziție. Indiciile pe care trebuie să le găsiți vă pun mai mult la treabă, fiind o cameră a viitorului, cu o tematică mai futuristă, demnă de filmele SF.

În echipa din care am făcut parte, Internet Explorers, i-am avut alături de această dată pe Emil, Iulia, Malaezu și Irina. Ne-am simțit curajoși și am decis să luăm toate camerele la rând, într-un maraton de duminică dimineață. Am reușit să evadăm din primele două, iar buncărul ne-a ținut captivi, făcând din Trapped primul loc din care n-am reușit să evadăm. Echipa a funcționat perfect însă camera a fost peste pregătirea noastră.

În primele două camere ne-am distrat copios, unele indicii fiind de-a dreptul amuzante, făcute pentru a te destinde, că doar d-aia te duci, să te distrezi. Vă recomand să încercați toate cele trei camere, însă nu în aceeași zi pentru că, fără să vă dați seama, veți obosi și nu veți observa detalii.

Evadare plăcută!  Mai multe detalii pe www.trapped.ro sau pe pagina de facebook a Trapped.

3 Responses to “Room Escape – Trapped – Maraton 3 in 1”

    • Irina says:

      […] am ajuns împreună cu încă 4 complici alături de care am plănuit evadările: Iulia, Emil, Andrew și Alexandru. Casa din strada General David Praporgescu, de la nr. 18, pune la dispoziție 3 […]

 

Categories: EscapeRoom

One Reply to “Room Escape – Trapped – Maraton 3 in 1”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *