@Farmec de final de Superblog

3 December , 2013 Andrei Ciobanu Superblog

Așa, ca de-ncheiere de Superblog, am dat cu bâta-n baltă (ca să n-o zic p-aia cu țiganul la mal că se interpretează). Am nimerit o probă care mi-a dat bătăi de cap exact când aveam petreceri și mi se stricase și laptopul. Așa că am depășit deadline-ul. Ca să iau o penalizare de sfârșit.

N-avea niciun Farmec să nu comploteze universul împotriva mea. Dar asta e, mergem mai departe. When life gives you lemons….

Apropo de situațiile astea, în care trebuie să mergi mai departe, am văzul un clip scos de Farmec, o colaborare Krem, cu o domnișoară care se trezește după o noapte intensă și-i e recomandată o cremă foarte hidratantă, pe nume Doina.

N-am înțeles exact de ce s-a ales un nume așa banal, oarecum românesc. Știu că există și farmacii numite astfel, chiar dacă numele e 2na sau Doina. Să fie inspirat de la genul liric? Acea creație specifică poporului român? Totul e posibil.

Eu nu-mi aduc aminte ca pe vremuri să fi existat acest brand, dar nici nu mă pot lăuda că știu toate brandurile care erau pe vremea cealaltă. Dacă cineva s-a gândit să revitalizeze un brand (să revitalizeze o cremă revitalizantă, tare, nu?) românesc, acest lucru poate fi doar de lăudat. Mai ales în contextul în care vezi cum toată producția ceaușistă acum a fost distrusă.  Ar fi fost frumos să existe o cremă cu care să dai pe toate uzinele închise și să revină la anii lor de glorie. (nu, nu sunt comunist, însă pot să recunosc meritul cuiva chiar dacă nu-i susțin ideologia). Din nefericire, nu prea se mai poate face nimic

Dar, ca să nu închei articolul și implicit concursul Superblog (da, se încheie) într-o notă de jale, o să vă las să ascultați o doină. Păstorească, doar sunteți pe blogul mioritic, nu?

P.S: Persoana din clip nu are legătură cu Ciobanul Ghiță. E din altă reclamă.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *