Frumusetea naturala

No Comments

Spring Super Blog 2013 se deschide cu o probă interesantă despre frumusețea naturală.

Frumusețea naturală e ceva rar în zilele noastre. Nu, nu vreau să insinuez că lumea e urâtă. Din contră, avem fete foarte frumoase, dar e o modă stupidă, care le face să-și acopere această frumusețe cu tot felul de machiaje & stuff.

Nu sunt specialist în machiaje și nu-mi place moda. Se spune însă că frumusețea e în ochii privitorului, iar mie nu-mi place machiajul. Eu nu mă ascund în spatele unei măști, și nu-mi plac fetele care fac asta. Vorba aceea, nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie (mare narcisist cel ce a zis asta).

Eram într-o vizită la cineva care se uita la o emisiune matinală unde venise nu știu ce make-up artist. Și o desena pe o fătucă în direct. Timp de 30 minute, cât am stat acolo, omul acela nu terminase machiajul la un ochi. De ce ai face asta?

Cu ocazia participării la acest concurs am aflat că există și cosmetice naturale. Cum ar fi gama Farmec Natural de la …. Farmec, ai ghicit. Se pare că oamenii de acolo au făcut cercetări și au descoperit că nu e nevoie de așa de multe chimicale și că frumusețea naturală se poate păstra și folosind plante, precum argan, gălbenele și aloe vera.  De gălbenele și aloe știam că sunt bune, dar de argan n-auzisem până azi. Se pare că e un copac care crește în special prin Maroc și Israel și care ar fi bun.

E bine să știi că nu ești singurul căruia îi place frumusețea naturală și că alții luptă să o păstreze. O persoană frumoasă, pe care aș vrea s-o cunosc pentru a vedea cât de naturală e, (poate la gala SuperBlog) este Giulia, Ambasador gama Farmec Natural. Pe Giula o știu de când eram amândoi mici și ea cânta în Candy. Era să n-o recunosc din cauza schimbării culorii părului.

Așa că, pentru păstrarea frumuseții naturale, renunță la chimicale și îndrăgostește-te de viață!

 

Consumul excesiv de chimicale și cosmetice poate dăuna grav sănătății. Dacă apar manifestări neplăcute, adresați-vă medicului sau farmacistului. (a se citi repede)

Categories: Superblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *