Mic dejun natural

8 October , 2013 Andrei Ciobanu Superblog

Suc naturalStimați cititori, pentru articolul de astăzi, articol participant în competiția Superblog 2013, am onoarea să vă prezint rețeta unei dimineți sănătoase.

Pentru această rețetă aveți nevoie de unul din multele storcătoare de fructe (disponibile cam la orice magazin online) și de fructe, la alegere, după gust. Recomandarea mea constă în fructele de sezon, în principal mere. De ce mere? Pentru că nu sunt scumpe, sunt produse în România și sunt mai bio. La urma urmei ideea e să facem o dimineață sănătoasă, nu una fițoasă.

Acum, de preferat ar fi să avem unul din acele , pentru o eficiență crescută de extragere a sucului. Însă orice storcător poate fi folosit. În absența unui storcător, fructele pot fi tăiate cubulețe, presate cu o presă de usturoi și apoi strecurate printr-o sită, pentru a separa sucul de resturile de pulpă. De asemenea, se poate folosi un elefant (în caz că locuiți în India și aveți unul în gospodărie).

Revenim la rețetă.

Se iau merele, cam 4 bucăți, se spală bine, iar apoi se taie în 4. Se bagă storcătorul în priză, se pornește și apoi se introduc fructele în el. Pentru a păstra gustul natural de fructe cât mai nealterat, încercați să nu băgați și mâna în aparat. Rețeta de bloody Mary este alta, oricum.

După ce sucul este gata, se va servi dimineața, pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de orice formă de mâncare sau cafea. Acest proces se va repeta până când vă veți simți plini de energie, mult mai sănătoși și/sau sătui de sucul natural de fructe.

Pentru o curățare completă a organsimului, întregul regim alimentar poate fi înlocuit cu sucul natural de fructe, proaspăt stors în casa dumneavoastră. Vă garantăm că în câteva luni vă curățați de tot.

Poftă bună! :)

 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare, dacă apar manifestări neplăcute adresați-vă medicului sau farmacistului. Dacă doriți să cumpărați mere naturale mă puteți contacta pe mine, folosind formularul de contact sau Facebook/telefon pentru o ofertă. :)

7 Responses to “Mic dejun natural”

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *