Primăvară, oferte, meștereală la mașină

26 April , 2014 Andrei Ciobanu Uncategorized

Omu’ când se plictisește, își face de lucru. Și cum a venit primăvara, își găsește activități în natură. O astfel de activitate poate fi meșteritul la mașină.
Cum până acum vremea nu ne-a permis să stăm afară să umblăm la fiare, reparând sau îmbunătățind diverse, acum ar fi timpul să recuperăm timpul pierdut.
Fie că vrei să vezi dacă-ți mai funcționează aerul condiționat, ca să nu ai surprize când vin temperaturile de peste 30*C, fie că vrei să faci o modificare la motor sau să-ți schimbi husele, acum e vremea potrivită pentru asta. Și e potrivită nu doar din punct de vedere climatic ci și din punct de vedere financiar. De ce?
Păi am văzut pe site-ul radiatoareoradea.ro tot felul de promoții care s-ar putea să te ajute să economisești bani frumoși, bani pe care să-i dai pe alte lucruri sau chiar pe benzină, mai ales că de la 1 Aprilie se aplică celebra acciza cu care guvernul ne va scoate din buzunar vreo 45 de bani pentru fiecare litru de carburant.
Dar să revenim la reparațiile noastre. Am văzut la . Și mă întrebam la ce ar folosi acel lucru. După ceva cercetări am aflat că e folosit la instalația de climatizare, așa că dacă aveți probleme cu aerul condiționat, există șanse să trebuiască să achiziționați așa ceva. Noroc cu promoția. J
 
E chiar frumos să cauți ceva la întâmplare, cum ar fi „” și să constați că alte produse de care ai avea nevoie dar de care ai uitat, sunt la promoție și chiar sunt în stoc. Și astfel ajungi să cumperi mai multe chestii decât îți propuseseși inițial, dar toate se încadrează în prețul pe care erai dispus să-l dai. Cum rareori se întâmplă asta, vă sugerez să profitați de oferte cât le aveți în față, pentru că de multe ori nu le mai prindeți din nou.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *