Room Escape – Real Escape Room – Prison Break/ Room 13

22 May , 2015 Andrei Ciobanu EscapeRoom

Pentru că evadasem din Camera 13, dar și pentru că avem fani Prison Break în echipa noastră de room escape artists, am ajuns să vizităm și camerele celor de la Real Escape Room. Mai exact, am intrat în celula de la Prison Break și în Room 13.

Chiar dacă mă așteptam la ceva asemnănări între Apartamentul 13 de la Puzzle Rooms și Room 13, am fost plăcut surprins să observ că nu există. În afara faptului că din ambele trebuie să evadezi, bineînțeles.

De această dată, din echipa Internet Explorers a lipsit Emil, care se plimba pe litoral. Astfel, noua echipă a fost compusă de Malaez astfel: el, eu, Iulia, Irina și Alin. O echipă care a fost foarte aproape de a evada, însă nu suficient de rapidă încât să și facă acest lucru.

Camerele de la Real Escape Room sunt amenajate după camere din Asia, după ce organizatorii au luat o fraciză de acolo pentru a putea aduce publicului din România o experiență de room-escape de cea mai înaltă calitate. Având în vedere că în Japonia a luat naștere acest tip de distracție, era absolut firesc ca experiența dobândită să-și spună cuvântul. Astfel, camerele de la Real Escape Room sunt foarte bine amenajate, cu multe detalii și foarte mult neprevăzut.

Prison Break, după cum îi spune și numele, te pune în ipostaza de a evada din spatele gratiilor unui penitenciar. Ai 60 de minute să folosești indiciile din cameră pentru a putea evada din cameră înainte de venirea gardianului care te va duce la execuție. Fiți foarte atenți la detalii și lucrați în echipă, pentru că doar așa veți putea folosi eficient timpul.

Room 13 are la bază povestea din The Shinning. Vă aflați într-o cameră de hotel cu o istorie bogată în spate. În cele 60 de minute trebuie părăsiți camera, altfel se întâmplă ce s-a întâmplat în film. N-am văzut filmul așa că nu vă pot spune ce.

Dacă v-am făcut curioși, găsiți datele de contact de la Real Escape Room aici. Evadare plăcută!

6 Responses to “Room Escape – Real Escape Room – Prison Break/ Room 13”

    • Irina says:

      […] să evadez din camerele „Prison Break” și „Room 13”. I-am avut complici pe Iulia, Alin, Andrei și Malaezu. Dacă ați ajuns la articolul ăsta știți deja ce este un escape room, așa că o […]

    • Iulia Boiu | Escape from your fears – la Real Room Escape – Iulia Boiu says:

      […] a compus curajoasa echipă, puteți citi și părerea colegilor mei de evadare: Irina, Andrei, Malaezu și Alin. Și puteți vizita și pagina lor de Facebook, dacă mai doriți informații în […]

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *