Event – Relaxare la piscină în Bucureşti

8 May , 2014 Loredana Costina Uncategorized

Chiar dacă afară nu e încă foarte cald, soarele de mai care îmi bate în geam mă duce cu gândul la vară şi la vacanţele la mare, la munte sau prin vreun oraş necunoscut, la weekendurile petrecute afară, prin parcurile din Bucureşti, şi la o zi întreagă în care singura mea ocupaţie să fie să stau pe un şezlong comod, la soare, pe marginea unei piscine, cu o carte bună şi o băutură viu colorată, decorată cu o umbreluţă. Da… ca în filme.

Ca să îmi satisfac această din urmă fantezie, nu am întreprins nicio activitate. Am avut parte de zile ca cea de mai sus la piscina hotelurilor unde mi-am mai făcut vacanţele de vară, dar niciodată la o piscină în Bucureşti sau în preajma Bucureştiului. Aşa că m-am bucurat tare mult când am auzit că vineri, pe 9 mai, are loc deschiderea unui loc care, cel puţin din poze, pare ideal pentru oameni ca mine, de petrecut sâmbetele şi duminicile de vara asta: piscina Domneşti.

Piscina e situată la Ferma 2 Sarbi – Domneşti, la 2,5 km de la şoseaua de centură. Asta înseamnă că e suficient de aproape de Bucureşti ca să poţi ajunge fără mari probleme şi suficient de departe ca să simţi că scapi cu adevărat de oraş şi de toate problemele care îţi dau dureri de cap şi mie, în ultima vreme, de stomac. Şi are de toate: şezlonguri şi baldachine pe care să te relaxezi la soare şi pe care poţi chiar să le rezervi la telefon înainte să ajungi la piscină, ca să fii sigur că locul tău preferat e disponibil, o piscină de 20 metri x 10 metri şi adâncime de 1,40 metri, bună şi pentru înotat şi pentru bălăcit dacă nu ştiţi să înotaţi, şi una mai mică pentru copiii pe care eu nu îi am încă, dar e bine de ştiut. Ah, şi dacă nu ştiţi să înotaţi, tot aici puteţi face cursuri.

Piscina are şi un bar, care promite să îmi satisfacă fantezia cu băuturi colorate şi umbreluţe, un restaurant (Casa Domneşti), o cofetărie, de unde poţi mânca prăjituri fără să te simţi vinovat, că le dai jos la înot sau pe terenul de tenis, la fitness sau la saună, pentru că da, găsiţi şi terenuri de tenis, sală de fitness şi saună în cadrul aceluiaşi complex. Şi după vă puteţi relaxa la un masaj. Distracţia la piscină are un preţ de 50 de lei în weekend şi 30 de lei în timpul săptămânii, dar având în vedere cât de mulţi bani dăm pe alte prostii, nu mi se pare prea mult.

Îmi mai trebuie doar o vară cu mult soare.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *