Scanner si imprimanta intr-un singur dispozitiv – multifunctionale

10 September , 2014 Andrei Ciobanu Diverse

De obicei cei care doresc sa achizitioneze o imprimanta, se afla in situatia in care nu stiu exact ce sa aleaga intre o imprimanta cu laser, cu jet de cerneala sau o multifunctioanala. Exista atat de multe tipuri si marci de imprimante incat alegerea celei mai bune optiuni poate deveni destul de frustranta si confuza.

Insa, pentru inceput trebuie sa retineti faptul ca cea mai buna imprimanta trebuie sa ofere o calitate constanta a tuturor functiilor pe care le are. O alegere buna in legatura cu acest lucru este multifunctionala laser. Aceasta va ofera functiile unei imprimante si ale unui scanner intr-un singur dispozitiv insa pe langa toate aceste avantaje are si un cost de achizitie rezonabil. In legatura cu aceasta, singura decizie pe care trebuie sa o luati este daca aveti nevoie de o multifunctionala inkjet sau tip laser. In cazul in care aveti nevoie de aceasta doar pentru a printa documente, alegerea nu este foarte importanta, insa pentru fotografii de calitate optati pentru inkjet.

Multifunctionalele laser au o viteza de imprimare mult mai rapida decat celelalte si o tavita de coli mai spatioasa. De asemenea, cartusele acestora au capacitatea de a imprima mai multe pagini spre deosebire de celelalte. Asadar, daca trebuie sa imprimati un numar mare de documente, multifunctionala laser este cea mai potrivita pentru acest lucru.

Prin urmare, acestea sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand faceti o astfel de achizitie.

Mai jos va prezentam cele mai achizitionate imprimante all-in-one din magazinul nostru.

 

Canon i-SENSYS MF8580Cdw

Acest dispozitiv multifunctional de inalta performanta dispune de imprimare mobila si de conectivitate prin Wi-Fi. Functiile productive cu  care este echipata permit oricarei companii sa se concentreze asupra activitatilor zilnice.

Tip: multifunctionala laser color.

Functii: imprimare, copiere, fax si scanare.

 

Canon i-SENSYS MF4780w

Multifunctionala laser monocrome 4 in 1 este usor de folosit, eficienta energetic si poate fi conectata prin Wi-Fi si la retea pentru a putea fi accesata liber din orice zona a biroului.

Tip: multifunctionala cu laser monocrom.

Functii: imprimare, scanare, fax si copiere.

 

Canon i-SENSYS MF6140dn

Cu aceasta imprimanta subtire 4 in 1, imprimarea alb-negru este mult mai usoara si comoda, compatibila cu serviciile cloud. Operarea rapida si imprimarea de 33 ppm va ajuta sa faceti economii din toate punctele de vedere.

Tip: multifunctionala laser monocrom

Functii: fax, scanare, copiere si imprimare.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *