Veniți să descoperiți, cum să fiți acoperiți

No Comments

acoprerițiM-am gândit ca în sfârșit să intru și eu în rând cu presa mare. Cum în ultima perioadă se tot vorbește despre agenți acoperiți, o să vă furnizez și eu informații despre acest subiect.

În primul rând, o să vă anunț că nu o să divulg informații clasificate sau cu caracter de secret de stat și nu o să dau nume de agenți acoperiți ci o să vorbesc strict despre acoperirea pe care astfel de agenți o au. Dacă vreți astfel de informații, nu sunteți unde trebuie, nu voi face astfel de dezvăluiri din trei motive:

  1. Toată chestia cu agenți acoperiți a devenit politică, iar eu nu fac politică
  2. Nu vreau să pun în pericol siguranța națională (nu că ar ataca cineva din exterior frumoasa noastră țară)
  3. Îmi place prea mult să fiu liber și nu am de gând să-mi periclitez această libertate doar pentru a avea exclusivitate asupra unui subiect.

Acum, că am lămurit chestiile organizatorice și cei care nu erau cu adevărat interesați să citească ce scriu eu ci doar doreau subiecte de scandal au plecat în căutare de astfel de materiale, pot să vă fac declarații cutremurătoare despre modul în care această țară este plină de acoperiți.  Iar acum, că a venit toamna vor fi chiar mai mulți.

Pentru că agentul termic întârzie să ajungă în caloriferele oamenilor, tot mai mulți oameni caută moduri de a-și păstra căldura sufletească în interiorul corpului. Așa că se acoperă cu pături sau pilote în funcție gusul fiecăruia. Dar pentru ca acoperirea să fie mai bună, respectivele arme împotriva frigului se pot garnisi cu un cearșaf. Aici intervine cu adevărat problema. Ce model alegem?

Pentru o mai bună camuflare și o protecție optimă împotriva inamicilor frig și răceală, un acoperit poate opta pentru lenjerii 3D, disponibile în variate modele a căror misiune este dusă la bun sfârșit de bumbacul de calitate cu imprimeuri de înaltă rezoluție. Fiecare își asortează ce așternuturi vrea la patul său, dar important e să ai de unde să alegi. Iar în zilele noastre, cu acoperiți pe toate drumurile, găsești și acoperire. Că fiecare operator de telefonie mobilă se laudă că el are cea mai bună acoperire. Aiurea…

Vorbeste acum sau taci pe vecie.

Categories: Diverse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *