Music – În vizită la Roton Music Ranch

No Comments

Nu prea am avut contact cu lumea muzicală, până când, săptămâna trecută, am avut ocazia să particip la “petrecerea de casă nouă” a celor de la Roton, un eveniment cunoscut sub numele de cod “Music Ranch”.

Și fermă muzicală a fost. Decorul a fost frumos aranjat cu baloți de paie și elemente western, burgerii erau calzi și împodobiți cu steagul americii iar în mijlocul camerei niște cowboy își etalau talentul vocal. Până și micuțul cățeluș care dădea ture (nu-mi dau seama dacă păzea evenimentul sau încerca să găsească un burger) era costumat.

Ulterior am aflat că, de fapt, cei care cântau erau cântăreți cunoscuți și eu aveam o problemă că nu-i cunoșteam, singura de care auzisem fiind micuța Bibi (în poza alăturată). Erau artiști tineri, de care probabil n-am auzit pentru că se concentrează mai mult pe partea muzicală și mai puțin pe apărut pe prima pagină a știrilor monede.  Artiști care chiar aveau talent și nu aveau acele aere de vedetă. Artiști care m-au făcut să cred că muzica românească încă mai are o șansă să ajungă un nume la nivel internațional.

În centrul atenției mediatice, cred că în același timp cu Music Ranch, tânăra și frumoasa Beatrice, studentă la Conservator, și-a lansat noul single “Bad Girl”. O melodie catchy care a strâns deja peste 20 de mii de vizualizări pe Youtube în doar 3 zile de la lansare. Sunt convins că în momentul în care va ajunge la radio va face cu adevărat furori. Mai jos găsiți atât melodia cât și un mini-interviu cu Beatrice. Îi doresc mult succes în carieră.

Interviu:

Iar în poza de mai jos găsiți toți artiștii care au făcut super atmosferă la Music Ranch, prin vocea și talentul lor. De la stânga la dreapta, felicitările mele către: Ja’Mike, Beatrice, Jean Gavril, Bibi, Vitan Andrei și Cojo.

Roton - Music Ranch

Sursa foto: Roton

 

3 Responses to “Music – În vizită la Roton Music Ranch”

  • geluodagiu says:

    Sunt convins că ai fost plăcut impresionat de evenimentul respectiv. Interesant mi se pare că nu ai recunoscut nici o/un artist pe care Roton să-i fi ajutat în carieră. Dacă artista/ul se descurcă singur/a și ajunge cunoscut(chiar internațional, Doamne-ajută!), meritul(și beneficiile) este/sunt aproape total al/ale Roton-ului(datorită condițiilor create???). Dacă nu, asta e. Alții la rând(Semnătură pe contractul cu multe clauze în favoarea Roton și tot atât de multe în defavoarea artistului, care este semnat precum o face și primarul, și gata)
    Apropo, ai avut curiozitatea să citești un model de contract? (așa printre sucuri și pișcoturi)
    Este mult de dezbătut, însă dezbaterile nu trebuiesc făcute la noile sedii ale “producătorilor” de muzică(sub influența piscoturilor)
    Eu aș căuta un mare artist român, devenit internațional, care a ajuns așa datorită Roton-ului. Altfel rămân la părerea că Roton-ul este un vânător de cântăreți naivi, care pentru a avea onoarea de a fi vânați, trebuie să aibă ceva notorietate, o istorie lacrimogenă(gen casa de copii abandonați) sau un aspect apetisant(căci asta … vinde), ceva mușchi și tatuaje….Da, dar cu vocea ce facem? Păi o prelucrăm în studio, că doar de aia s-au inventat programele pentru calculator

Categories: Event

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *