Voi cărați tubul de deodorant cu voi?

8 March , 2014 Andrei Ciobanu Superblog

Stăteam acum și mă gândeam că în seara asta e deadline la o nouă probă de la Superblog și eu n-am terminat început articolul. Nu de alta, dar numai la deodorante nu-mi stă gândul.

deodorantȘi cum n-are niciun farmec competiția dacă nu lași totul pe ultima sută de metri, parcă simt așa cum mă trec căldurile și parcă aș avea nevoie de o bere rece sau ceva care să mă răcorească. Pe măsură ce mă uit la ceas, mai cald mi se face.

Poate ar trebui să mă mut de lângă calorifer, însă și așa îmi e destul de greu să-mi imaginez ce au cerut cei de la Farmec în cadrul probei. Să enunți o situație tensionată în care „ai avut nevoie de un deodorat puternic pentru a trece cu bine peste moment” mi se pare că e o cerință care ar exclude viața reală. Oamenii civilizați se dau cu deodorant zilnic, de obicei înainte să plece de acasă. Mă îndoiesc profund că există oameni, de genul celor din reclame, care se dau cu deodorant în timp ce sunt în mijloacele de transport în comun sau în public. Și mai ales, doar în situațiile în care simt că încep să transpire. Iar ideea de a te apuca să te „lauzi” pe blogul propriu că au existat momente în care erai atât de tensionat încât ai scos un tub și ți-ai schimbat mireasma mi se pare o înjosire mare.

Ok, există o gamă nouă de produse antiperspirante Gerovital H3 prof.dr. Ana Aslan, compusă din patru tuburi: deodorant antiperspirant Gerovital H3 Splendide, deodorant antiperspirant Gerovital H3 Natural, deodorant antiperspirant Gerovital H3 Sensitive și  deodorant antiperspirant Gerovital H3 Fresh. Probabil sunt foarte bune. Nu neg asta. Dar mă îndoiesc profund că există un cetățean, fie el și de gen feminin (că ele au tot felul de chestii în genți) care să care un tub de  deodorant doar pentru situații dificile.

Eu tot văd reclame la produse care îți oferă prospețime 24 sau chiar 48 de ore. Că n-or fi ele foarte sănătoase și mai știu eu ce, e partea a doua. Și că n-or ține 24 de ore ca-n reclamă, iar e discutabil. Dar 12-16 ore, tot te păstrează fără mirosuri neplăcute. Și apoi oricum te speli. De aceea, nu văd de ce te-ai căra cu un tub după tine, în așteptarea situației tensionate.

Cu riscul de a fi penalizat maxim în cadrul concursului, prefer să scriu un articol sincer decât să încerc să-mi prostesc cititorii în față.

    • Raluca Băbău says:

      Da, am incercat unul din deodorante si pot spune ca sunt destul de multumita, e acceptabil si ca pret…dar, ai dreptate, nu m-as plimba cu unul in poseta doar de dragul de a imi ingreuna umarul..prefer sa cred ca deodorantul isi face treaba si ca nu “asud” atat de mult de-a lungul zilei ;)

 

Vorbeste acum sau taci pe vecie.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *