13 lucruri despre “criza de apă caldă”

No Comments
 1. apă caldăSe spune că apa caldă s-a oprit exact atunci când a început campania electorală pentru a ne face o idee asupra a ce ne așteaptă după alegerile prezidențiale.
 2. Oprirea apei calde este modul RATB de a scuza călătorii care oricum nu se spălau.
 3. Premierul Victor Ponta (nu candidatul la prezidențiale) a declarat că nu mai e nevoie de apă caldă din moment ce nu se va mai lucra la construcția de autostrăzi și lumea nu va mai fi transpirată.
 4. Înțeleptul își face iarna car și vara provizii de apă caldă
 5. O vorbă din popor spune: “Apa caldă trece, facturile rămân”.
 6. După ce au citit într-un manual de fizică pentru clasa a Via (varianta pe hârtie, nu pe tabletă) că frecarea erodează și distruge, cei de la CET au oprit alimentarea cu apă caldă pentru a proteja țevile.
 7. După o vizită la Polul Sud, directorul CET a declarat că chiar și acolo apa caldă avea aceeași temperatură ca la noi.
 8. Biserica Ortodoxă Română susține că lipsa apei calde este pedeapsa lui Dumnezeu pentru că oamenii nu au cotizat suficient la Catedrala Mântuiri neamului.
 9. Întrebați dacă la ei curge apă caldă, locuitorii din cartierul Ferentari au răspuns mirați că ei nu știu ce este aceea
 10. În această seară, la Antena 3, Mihai Gâdea și Mircea Badea vor prezenta modul în care Traian Băsescu a luat apa caldă în timp ce își împacheta lucrurile pentru terminarea mandatului.
 11. Candidații la prezidențiale se plâng că CET ar putea să trezească alegătorii din somn cu acest duș rece și să schimbe ceva în țara asta.
 12. Un număr record de oameni au ajuns la urgență după ce, în lipsa apei calde au încercat să se spele în mașina de spălat rufe și detergentul de rufe le-a iritat pielea.
 13. Locuitorii din Vaslui spun că au rămas și ei fără apă caldă pe vremea dacilor. De atunci compensează diferența de temperatură cu gradele

2 Responses to “13 lucruri despre “criza de apă caldă””

Vorbeste acum sau taci pe vecie.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *