Ce jocuri mai jucam in zilele noastre?

5 January , 2014 Andrei Ciobanu Diverse

Eu nu prea mă joc. Și prin nu prea, vreau să spun că intru din an în paște într-un joc. Asta când nu sunt la serviciu. La serviciu testez zilnic jocuri. De asta merg acolo.

Din acest motiv, am constatat că nu mai sunt la curent cu noile apariții în domeniul divertismentului tehnologizat. Știu doar câteva titluri, în special cele produse de EA. Asta nu înseamnă că le-am și jucat. Doar am auzit de ele.

Cu toate că acum găsești jocuri online peste tot, parcă nu mai am dispoziția necesară să joc ceva. Prefer să văd un film sau să fac orice altceva. Când joci împotriva unui amic, e puțin mai atractiv jocul, dar altfel mi se pare o risipă de timp. Mai ales că unele jocuri durează enorm de mult. Mie îmi plac jocurile care se termină mai repede,  nu care te țin o zi întreagă în universul acela fantastic în care orice e posibil. Aș juca jocuri cu mașini, de genul Need For Speed, în principal pentru că nu e în regulă să faci curse de mașini în viața reală. E periculos, n-ai adversari, benzina e scumpă. Dar pe calculator e ok. Online va fi mereu simplu, cum ar zice eMag.

Voi ce jocuri vă mai jucați zilele astea? Ce mai e la modă? Vreau măcar să aflu câteva nume pentru a putea vedea gameplay-ul pe YouTube, să știu și eu cu ce se  mănâncă, să nu fiu complet pe dinafară. Dacă gasescc unul din titlurile furnizate de voi a fi interesant și se joacă și în multiplayer, promit că vă provoc la un joc. (în condițiile în care jocul preferat de voi are cerințe de sistem rezonabile și poate fi rulat pe un sistem normal, nu să fie nevoie să-mi vând un rinichi pentru a lua un pc suficient de puternic să pot rula aplicația respectivă).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *