Cinefil – Babysitting 2

14 December , 2015 Nenciu Alecs Cinefil

Babysitting 2Vacanță cu “de toate” (Babysitting 2) nu este un nou fel de shaorma, ci este un film francez în care regăsim o combinație unică de comedie, suspans și acțiune. Franck (Philippe Lacheau) și Sonia (Alice David) merg în Brazilia pentru a-l cunoaște pe tatăl Soniei – Alain (Christian Clavier – Cu ce ţi-am greşit noi, Doamne?). Și cum Brazilia este o destinație exotică pentru oricine, nu poate fi vizitată decât alături de grupul de prieteni. Franck are de gând să-i intre in grații tatălui Soniei, pentru a-o putea cere pe Sonia de soție. Dar, o astfel de vacanță, în care se intamplă lucruri neprevăzute, poate îngreuna situația.

Modul în care este prezentată acțiunea filmului este unul destul de rar văzut în filmele moderne. Acțiunea este filmată de unul dintre prieteni, cu o cameră video. Acest lucru face ca faptele să pară mai reale și filmul mult mai dinamic. Avem în film și sărituri cu parașuta filmate în același mod. Un alt lucru interesant al filmului este modul în care este prezentată Brazilia. Se pune accentul pe natură, scenele fiind filmate într-un paradis verde. Aici, tatăl Soniei conduce un hotel ecologic și pare foarte preocupat de protejarea mediului înconjurator. Dar oamenii nu sunt ceea ce par, ceea ce veți descoperi pe parcursul filmului. Un exemplu ar fi bunica Soniei, care, la început pare o batranică ce abia se ține pe picioare, iar pe parcursul filmului este implicată în majoritatea scenelor de acțiune.

Filmul este în sine o comedie combinată cu acțiune, lucru la care se pricep foarte bine francezii. Dacă în filmele americane se fac glume pe seama negrilor, în acest film se fac glume pe seama musulmanilor. Și, cred că este o idee bună, dacă stăm să privim ce se întâmplă la ora actuală în lume. Acțiunea filmului începe în momentul în care grupul de prieteni pleacă la o plimbare și se pierde. Și până vor reuși să se întoarcă la hotel sunt implicați în tot felul de întâmplări care de care mai ciudate. Rămâne să descoperiți singuri care sunt aceste întâmplări, cât de amuzante sunt, și dacă în cele din urmă, Franck va reuși să o ceară pe Sonia de soție.

Babysitting 2/ All gone south este o continuare a peliculei Babysitting, apărute în 2014, însă cele două filme au în comun doar personajele, astfel, cele două filme pot fi văzute în orice ordine.

Dacă doriți o porție serioasă de râs o puteți face vizionând Babysitting 2 (Vacanță cu “de toate”) începând cu 25 decembrie, în toate cinematografele partenere RoImage. Vizionare plăcută!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *