Cinefil – Fifty Shades of Black/ Cincizeci de umbre ale lui Black

No Comments

Fifty shades of blackAm fost invitată de Andrei la vizionarea filmului Fifty Shades of Black – Cincizeci de umbre ale lui Black.

Pot spune incă de pe acum că personal mi s-a părut mult mai bun decât originalul. Și nu spun asta doar pentru că Fifty Shades of Grey mi s-a părut o porcărie, pentru că mi s-a părut. Spun asta pentru că mai degrabă am simtit prezența cărții și filmului original într-o parodie. Știu că sună dubios, dar asta e.

De ce mi s-a părut un film bun? Păi hai să o luăm pe rând:

  • parodiază unul din cele mai așteptate filme ale lui 2015, care s-a dovedit a fi sub așteptările multora care au citit cărțile.
  • Dacă ai mai văzut până acum un film parodie cu negri, vei știi că vor exista glume porcoase, glume rasiste și lucruri neașteptate.
  • De asemenea dacă ai mai vazut acest tip de film, te aștepți să vezi un organ genital.
  • Cel mai important pentru mine a fost că s-a ridicat la așteptările trailerului, ceea ce de multe ori nu se întâmplă.
  • Scenele au fost hilare și m-a bucurat să văd lumea râzând în sală cu atâta pofta. Plus că erau destule scene ce te făceau să zici un pur ”WTF?!” ăn timp ce râdeai.
  • Au fost arătate foarte multe trend-uri din 2015 care mi-au amintit că 2015 a fost un an bun pentru internet și foarte multe referințe la anumite filme ce au fost destul de mari anul trecut.

Poate ar fi mai multe de spus despre acest film, însă îmi e greu să zic mai multe fără să dau spoilere. Pentru că de fel am tendința să arunc câte un spoiler pe ici pe colo, ceea ce nu doresc să fac în cazul filmului acesta. Pentru că merită să mergi la cinematograf să-l vezi.

Ecaterina Moldoveanu

Fifty Shades of Black/ Cincizeci de umbre ale lui Black poate fi văzut în cinematografele din toată țara începând de vineri 29 ianuarie, fiind adus în România de RoImage. Vizionare plăcută!

Categories: Cinefil Din alte turme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *