Cinefil – Love the Coopers / Haos de Crăciun

23 November , 2015 Nenciu Alecs Cinefil

Love the Coopers / Haos de CrăciunCă tot nu mai este mult până la Crăciun, și cu siguranță mai este multă lume care asteaptă zăpada cu nerăbdare, puteți viziona o comedie despre petrecerea Crăciunului în familia Cooper, o familie tipic americană: Love the Coopers.

Tatăl – Sam (John GoodmanThe Hangover Part III) și mama – Charlotte (Diane Keaton – The Big Wedding) își doresc ca toată familia să petreaca un Crăciun perfect împreună. Copii lor, Hank (Ed Helms – Vacation) și Eleanor (Olivia Wilde – The Lazarus Effect) au propriile problemele de rezolvat în ajunul Crăciunului. Hank se chinuie cu educarea copilor, pe micuța Madison și pe Charlie. Eleanor nu își dorește să fie iar singură de Crăciun la reuniunea familiei, așa că încearcă să își găsească un iubit pe care să-l prezinte părinților.

Mătușa Emma (Marisa Tomei – Crazy, Stupid, Love) în drum spre reuniunea de familie reușește să intre într-o încurcătură din cauza căreia ar putea să rateze Crăciunul iar bunicul Bucky (Alan Arkin – Argo) își petrece timpul cu ospătărița Ruby (Amanda Seyfried – Pan).

Cu toți știm cum este Crăciunul în familie. Părinții abia asteaptă să-și vadă copiii, iar copii încearcă să fie așa cum știu că își doresc părinții de la ei. Aceasta este idea principală a filmului, o familie numeroasă, care se reunește de Crăciun. Dar atunci când atât copiii, cât și părinții încearcă să pară ceea ce nu sunt, lucrurile scapă de sub control și totul se indreaptă către un dezastru. Rămâne de văzut dacă membrii familiei Cooper vor avea pentru prima dată un Crăciun dezastru sau vor reuși, în al 12-lea ceas să își lase grijile și frustrările deoparte, pentru a redescoperi valorile familiale și a-și salva Crăciunul.

Love the Coopers nu este genul de comedie pe care o vezi în ajunul Crăciunului și râzi cu lacrimi. Cu toate că este încadrat ca o comedie, nu pot să nu remarc că momentele amuzante au fost destul de puține. O altă diferență față de o comedie de Craciun este faptul că personajele sunt bine conturate, fiecare are cel puțin o frustrare pe care trebuie să o lase deoparte. Și, în film, sunt multe personaje. Avem chiar și un povestitor interpretat de Steve Martin. Distribuția este unul dintre punctele forte al filmului, cu actori care au o cariera impresionantă în cinematogafie. Asta face ca Love the Coopers să fie un film bun, care merită văzut în această perioadă.

Love the Coopers rulează pe marile ecrane ale cinematografelor partenere Freeman Entertainment începând de vineri 27 noiembrie. Vizionare plăcută!

One response to “Cinefil – Love the Coopers / Haos de Crăciun”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *