Cinefil – Pain and Gain

No Comments

Pain and Gain- movie

Începem lasările de săptămâna aceasta cu filmul Pain and Gain – Trage tare și te scoți. Film care va rula de vineri, 26 aprilie, în cinematografe, fiind distribuit de RoImage 2000.

Prima chestie care te face să vrei să vezi acest film este faptul că e bazat pe fapte reale. În general, filmele bazate pe fapte reale au o poveste pe care creierul o digeră mai ușor. Au un pic de aer de documentar prezentat întrun mod mai plăcut.

Pain and Gain îl are în prim plan pe Daniel Lugo (Mark Wahlberg), un antrenor de fitness cu un vis de a deveni bogat. El îți formează o echipă din doi culturiști cu care era amic, Paul (Dwayne Johnson) și Adrian (Anthony Mackie) și încearcă o schemă de îmbogățire rapidă. Dar cum ei gândesc cu mușchii, aceastsă  realizare nu ține foarte mult.

Ce mi se pare cu adevărat impresionant, demn de un actor adevărat, este forma în care a reușit Mark Wahlberg să ajungă special pentru acest film. Citeam că omul chiar a fost la sală și a tras de fiare pentru a-și mări masa musculară pentru rolulul din Pain and Gain.Felicitări!

Pain and Gain prezintă cazul clasic în care viața bate filmul. Acela în care prostia umană atinge limite greu de închipuit. Dar cum acțiunea se petreceî n SUA, țara tuturor viselor, nimic nu e imposibil. Chiar dacă este greu de crezut că oamenii pot fi atât de proști.

Rolurile personajelor mi se par complexe, dar totuși bine jucate. Filmul are scene de violență destul de multe, unele fiind aproape gratuite. Însă, după ce vezi Django și / sau Kill Bill, niciun film nu ți se pare prea sângeros. Mă rog, filmul nu este atât de sângeros ca un horror, însă ar putea efectua câteva tranfuzii.

Eu am avut așteprări foarte înalte de la acest film, așteptări care nu au fost atinse, însă filmul trebuie văzut.

Vizionare plăcută!

One Response to “Cinefil – Pain and Gain”

 

Categories: Cinefil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *