Cinefil – Think Like a Man Too

1 Comment

Think like a man tooCum gândesc bărbaţii? Ei bine, deşi ar putea părea că tot ce îşi doresc e o ultimă petrecere cu alcool, femei şi distracţie cât cuprinde înainte de a fi “legaţi” pentru totdeauna de o singură femeie, bărbaţii au şi ei o parte romantică, în timp ce femeile îşi doresc la fel de mult să se distreze precum bărbaţii. Despre confruntarea eternă a sexelor e filmul “Think Like a Man Too”, continuarea comediei din 2012, inspirată din best-seller-ul “Act Like a Lady, Think Like a Man” a lui Steve Harvey.

Cinci cupluri se întâlnesc pentru un weekend romantic în Las Vegas, cu 2 zile înainte de nunta unuia dintre cupluri. Dar Las Vegas pare a fi mai mult un loc de distracţie decât de petreceri romantice, nu e aşa? Aşadar, pentru ultima noapte de libertate, atât băieţii, cât şi fetele, pregătesc câte o petrecere care să rivalizeze cu uşurinţă cu a celorlalţi, pentru a demonstra care grup se distrează mai bine. Ce urmează include o factură prea mare, jocuri de noroc fără noroc, un club de striptease unde cei de pe scenă sunt fix cine nu trebuie să fie, o nuntă care nu mai are loc.

Dar dincolo de fazele amuzante din film, aşa cum îi stă bine unei comedii despre relaţiile complicate dintre cele două sexe, filmul examinează şi aspecte mai profunde ale relaţiilor de cuplu, cum ar fi eterna rivalitate soacră – noră, provocările în a forma o nouă familie, frica de responsabilităţi, rutina din cuplu, dorinţele diferite ale femeilor şi ale bărbaţilor, gelozia, teama de angajament, pe care nu le duce însă prea departe, ci doar aşa, cât să nu fie o comedie superficială şi de ajuns cât să nu te indispună.

Per total, filmul are unele faze previzibile, cu întâmplări parcă inspirate din alte comedii pe care le-am mai văzut, ca să enumăr părţile sale negative, dar asta nu strică deloc filmului, care reuşeşte exact ceea ce cred că şi-a propus: o comedie care te distrează şi te relaxează, bună pentru sfârşitul de săptămână sau la finalul unei zile aglomerate.

One response to “Cinefil – Think Like a Man Too”

 

One Reply to “Cinefil – Think Like a Man Too”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *