Concurs in concurs

16 November , 2013 Andrei Ciobanu Superblog

concursAți văzut filmul Inception? Era ideea aceea care a rămas celebră cu un vis în alt vis. Unii oameni nu s-au limitat la acel vis și s-au gândit să aplice ideea asta în cadrul unui concurs.

Așa că, în direct, exclusivitate și ce mai vreți voi, o să organizez un concurs în interiorul unui alt concurs. Cum? Foarte simplu, o să vedeți imediat.

Youtube-ul oferă tot felul de sugestii pentru videoclipuri, așa că am ajuns din click în click de la cadouri, la cadouri de crăciun, pentru ca apoi să ajung la un clip cu cadouri de Crăciun constând în bijuterii cu cristale. Ceva nou care ar putea ajuta o persoană care nu știe ce dar să cumpere.

Pentru că sunt doar un mic blogger, nu-mi permit să organizez un concurs care să aibă ca premiu una din acele bijuterii. Și oricum, fiind mai multe, poate participanților le place un alt model. Așa că o să organizez un concurs în care câștigătorul o să poată alege ce bijuterie dorește. Eu, cu ajutorul magazinului online LuxuryGifts o să pun la bătaie un voucher de 50% din valoarea produselor achiziționate de pe site-ul partener din categoriile butoni și bijuterii de fantezie.  Partea frumoasă e că alegeți ce vă place.

Acum, pentru a exista un concurs, trebuie să avem o probă, nu? Ce să fie? O întrebare? Două? Hai, 3 în 1.

Cu ce ocazie, cui și ce bijuterie cu cristale ai cumpăra în dar?

Și pentru că mi s-a spus că unii oameni nu participă la concursuri care se bazează doar pe norocul altora pe random.org, o să ofer posibilitatea de a alege jurizarea. După răspunsul la minunata (n-am copyright pt acest cuvânt) întrebarea de mai sus, menționați dacă vreți să aleg eu ce răspuns îmi place sau vreți random.org. La sfârșitul concursului, voi folosi varianta care are cele mai multe voturi.

Concursul se desfășoară până la data de 22 noiembrie inclusiv, urmând ca pe 23 să anunț fericitul câștigător.

Mult noroc tuturor!

A, da. Faza cu inception: Acest concurs participă la concursul SuperBlog. Mind twisting, nu? :)

2 Responses to “Concurs in concurs”

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *