Concurs – Teatru – Crimă la Howard Johnson

10 June , 2014 Andrei Ciobanu Teatru

Dacă săptămâna trecută am avut două concursuri, unul pentru teatru, celălalt pentru film, am decis că nu pot de la două să rămân fără niciunul. Așa că, am și săptămâna aceasta concurs pentru teatru.

5 invitații simple așteaptă să fie câștigate de către unul dintre cititorii acestui blog. Invitațiile sunt pentru spectacolul Crimă la Howard Johnson, spectacol care mie mi-a plăcut foarte mult și care se va juca din nou, tot pe scena de la Teatrul Roșu, duminica aceasta.

Concursul va dura toată săptămâna, norocoșii câștigători urmând a fi anunțați sâmbătă. Condițiile de participare la acest concurs pentru teatru sunt aceleași ca la celelalte:

–          Like la paginile The Blog și Teatrul Roșu

–          Share la acest articol

–          Răspuns la întrebarea concursului

În cazul în care răspunsul nu se dă folosind cont de Facebook, vă rog să menționați în comentariul respectiv care este contul cu care ați îndeplinit primele două condiții. Câștigătorii vor fi anunțați atât în acest articol, cât și pe Facebook.

Întrebarea concursului este:

Cum se numește frumoasa actriță din Crimă la Howard Johnson și în ce altă piesă a mai jucat ea?

Până vă documentați atât asupra piesei cât și asupra actriței, nu-mi rămâne decât să vă urez mult noroc.

Concurs - Crima la Howard Johnson

 

L.E.: Aceasta este lista cu câștigătorii. După validarea de către Teatrul Roșu, aceștia vor fi contactați. Felicitări!

18 Responses to “Concurs – Teatru – Crimă la Howard Johnson”

    • Doina Ana Butman says:

      Numele actritei din spectacolul ”Crima la Howard Johnson” este Alexandra Ionita si ea a mai jucat in „Richard al III-lea se interzice”, spectacolul regizat de Cătălina Buzoianu la Teatrul Bulandra (după piesa lui Matei Vişniec), în „Breaking Up”, de la Green Hours, şi în „Exil în pământul uitării”, spectacol de teatru şi dans, în coregrafia Andreei Tănăsescu

    • Adrian Lazar says:

      Exil în pământul uitării este o alta piesa in care a jucat frumoasa si talentata noastra actrita Alexandra Ionita. https://www.facebook.com/adi.lazar.31

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *