Delaco, din miez de lapte

16 October , 2013 Andrei Ciobanu Superblog

DelacoCând am văzut proba Delaco din cadrul SuperBlog 2013, cu “tu, când te gândești la miez de lapte, la ce te mai gândești”, nu am putut să nu mă gândesc la reclamele de la MegaImage, care sunt de genul: “tu când îți cumperi X, la ce te mai gândești”?

Nu știu dacă echipele de marketing au vreo legătură între ele, sau e un complot național pentru a face țara să gândească. Sau să fie pe gânduri. Să se fie cu mintea ocupată, în permanență gândindu-se la altceva decât la ceea ce au în față.  O inițiativă bună, din punctul meu de vedere, ținând cont că trăim într-o lume care judecă după aparențe.

Dar să revenim la oile noastre și să discutăm despre lapte. Sau despre miezul de lapte, că n-o fi mare brânză. Eu când am văzut prima dată reclama la Miez de lapte, m-am gândit ce mare accent se pune pe componența de lapte din produs. La fel ca și în cazul cu Kinder Felie de lapte, s-a mizat foarte mult pe evidențierea conținutului de lapte. Însă aici, lucrurile au mers mai profund, cei de la Delaco folosind termenul „miez” pentru a sublinia puritatea laptelui, partea bună, precum în cazul semințelor.

Eu sunt fan produsele lactate, însă trebuie să recunosc că Miez de lapte n-am gustat încă. Nu am fost suficient de curios. Știu că Delaco au un cașcaval grozav, însă chestia cu miezul, fiind lăsată așa în aer, neștiind dacă e un desert sau un aperitiv, m-a făcut să nu-i dau suficientă importanță. Nu de alta, dar ajungi la MegaImage, îți cumperi Miez de Lapte și ce te mai gândești să-ți cumperi?. Păi nimic. Că nu știi cu ce s-ar potrivi. Îl pui frumos înapoi în raft și-ți cumperi preparate care știi cum / cu ce se mănâncă. La fel se întâmplă și cu ingredientele exotice. Nu sunt cumpărate decât de cei care știu cum să le folosească.

Așa că, eu când mă gândesc la Miez de Lapte, aștept instrucțiuni de folosire. :)

6 Responses to “Delaco, din miez de lapte”

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *