Weekend alpin la Straja

18 October , 2013 Andrei Ciobanu Uncategorized

Numa’ mâine nu-i poimâine și vine iarna. Așa că ar cam fi timpul să vă faceți planuri de vacanță.

Mie timpul nu-mi permite să-mi iau o vacanță, așa că va trebui să mă mulțumesc doar cu un weekend. Weekend care are toate premisele să devină unul de vis. Rușii au anunțat că va fi cea mai grea iarnă din ultimii 100 ani, deci va fi zăpadă din belșug, iar eu am vorbit cu moș Nicolae, care, împreună cu SuperBlog, a găsit o pensiune în Straja, unde o să aibă loc Gala SuperBlog.

Vila Alpin, căci despre ea este vorba, pare un mic colț de rai, acolo între munții Retezat. Fiind poziționată exact între cele două pârtii cu nocturnă, oferă o priveliște deosebită, element esențial în alegerea unui loc de relaxare. Și dacă reușești să îmbini peisajele naturale, cu sporturile de iarnă pentru ca apoi să te retragi la o pensiune de de 3 stele și să stai la căldurică, cu un vin fiert în mână, cu laptopul pe picioare, printre alți superbloggeri, privind amatorii de ski cum coboară pe pârtie noaptea, parcă sună prea frumos ca să fie adevărat.

Eu de abia aștept această mini vacanță la Straja, departe de agitația capitalei, departe de poluare și bineînțeles, departe de serviciu :) .Dacă v-am făcut curioși și vreți să dați și voi o fugă, vă spun de acum că pe 6 decembrie locul va fi plin de bloggeri. Așa că puteți să alegeți un  alt interval de timp. Cazare în Straja puteți găsi chiar la Vila Alpin, iar dacă mergeți după sejurul meu o să vă pot oferi și informații la prima mână.

Am văzut că cei de la vila respectivă au în ofertă pachete la prețuri rezonabile și deja au și pachet pentru Paște 2014. N-am observat însă în oferta de Crăciun vreun eveniment care să implice tăierea unui porc. Nu instig la violență împotriva animalelor, doar că în cele 3 zile cât stă omul acolo, mă gândesc că i-ar plăcea să asiste la o tăiere, mai ales că nu e în fiecare zi Crăciunul și mulți dintre turiști n-au văzut asta și ar fi încântați.

Dar deja m-a furat peisajul și mă gândesc la sărbătorile de iarnă, cu toate că mai sunt două luni până atunci.

Vorbeste acum sau taci pe vecie.

Alpinmuntestrajaweekendzapada


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *