Frumusețe interioară și masaj cu nume exotic

No Comments

masajO nouă zi, o nouă probă pentru SuperBlog. De data aceasta, o temă cu iz mai relaxant, de masaj. Atât de relaxant încât doar uitându-mă la poze mă simt mai bine.

Însă până să ajungem la serviciile oferite de Centru Shakti, la ședințe de relaxare prin diverse proceduri de care nici n-am mai auzit, cum ar fi: ședința de masaj ayurvedic (tind să cred că e cu “y” ca să nu fie asociat cu “aiurea”), o să abordez tema despre echilibrul dintre frumusețea interioară și cea exterioară.

Într-o societate superficială precum cea în care trăim, aspectul fizic este foarte important. De aceea, femeile (în special) pun un mare accent pe cosmetică, machiaj, manichiură și tot felul de proceduri care să le creeze o imagine mai bună. Însă frumusețea interioară de multe ori lipsește. Acest lucru duce imediat la pierderea atractivității persoanei respective.

La fel ca și În binecunoscuta reclamă la Snickers, există factori externi (în cazul spotului publicitar, foamea) care îți pot “altera” această frumusețe interioară. E adevărat, contează și esența persoanei în cauză, dar într-o societate modernă în care suntem bombardați cu diverse clipuri despre modă și despre cum ar trebui să arătăm la exterior, uităm să avem grijă de partea interioară.

Și nu voi începe acum să vă îndemn să mergeți la biserică sau în alt loc care pretinde că v-ar putea ajuta să vă dezvoltați partea spirituală. Vreau doar să atrag atenția asupra faptului că multe fete din zilele noastre sunt luate de val și au senzația că aspectul exterior e totul. Și de multe ori exagerează cu machiajul.

Și acum o să spulber un mit, cel despre machiaj. Fetele sunt mai frumoase fără machiaj. Bine, exceptând cazurile extreme gen Muma Pădurii, în care subiectul este la fel de urât pe cât de inutil este machiajul. O fată naturală, mai puțin stresată în legătură cu fardurile va lăsa mai mult să i se vadă frumusețea interioară. La fel ca în cazul unui geam. El poate fi crăpat, dar dacă îl vopsim, nu se mai cunoaște că e spart. Motiv pentru care, e bine să nu judeci după aparențe, pentru că era și o vorbă:

“Pe afară-i vopsit gardu’, înăuntru-i leopardu’ ”.

Categories: Superblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *