Pregatiri de Dragobete

21 February , 2014 Andrei Ciobanu Diverse

Pentru că vine Dragobetele și iar e rost de sărbătoare și de inimioare plutitoare prin aer, dar și pentru că există oameni care încă sunt plini de romantism (cu “oman” nu cu “uema”), o să vă dau câteva ponturi pentru o trecere ușoară a acestei sărbători.

Nu de alta, dar peste o săptămână iar e rost de cheltuială cu mărțișoare. Așa că, dacă ai planuri de ieșit la o cină romantică, îți recomand să faci rezervare din timp. Poate că 3 zile nu sună a “din timp”, dar crede-mă că există mulți oameni care sunt cu capul în nori și lasă totul pe ultima sută de metri. Sau poate atunci se gândesc să iasă.

Cert e că găsești restaurante în București care mai au locuri libere până cu câteva ore înainte de respectiva cină. Și de cât să petreci Dragobetele cutreierând orașul în lung și-n lat după goale, mai bine faci o rezervare din timp. Eventual poți intra și pe unul din site-urile de vouchere, poate găsești și o promoție frumoasă.

Lună plină pentru plimbare romantică nu va mai fi, a fost deja de Valentine’s, așa că nu vei putea folosi asta ca scuză pentru plimbările între localuri. În caz că nu găsești ceva pe gustul tău pe lista de promoții, nu dispera. Poți merge înainte de întâlnire în câteva restaurante, poate reușești să aranjezi ceva. Dar mă îndoiesc că la cât e internetul de mare nu există ceva și pentru gustul tău, mai ales că nu toată lumea serbează de Dragobete, că toți s-au americanizat.

Dacă vreți să fiți și romantici și economi, există întotdeauna varianta în care stați acasă și gătiți personal cina romantică pentru persoana iubită. Lumânărele găsiți la IKEA, iar dacă nu le aveți cu gătitul puteți comanda la o firmă de catering niște produse pe care să le prezentați ca fiind gătite personal. Mai rău e dacă vă cere rețeta…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *