Vine 8 martie

25 February , 2014 Andrei Ciobanu Diverse

Probabil ați observat până acum că eu vă vin în ajutor de fiecare dată când se apropie o sărbătoare și trebuie să vă gândiți la un potențial cadou. Acum, că se apropie 1 și 8 martie, voi face la fel.

Dacă de 1 martie, există șanse să scăpați mai ușor, cu mărțișoare și eventual flori, invocând eventual și motive de genul: “tocmai a trecut Dragobetele”, „încă n-a intrat salariul”, etc., de Ziua Femeii nu mai aveți absolut nicio scăpare. De aceea trebuie să vă gândiți de acum la un cadou, că altfel toată investiția în inimioarele din februarie va fi inutilă.

Dacă chiar nu aveți nici o idee, în ultimă instanță o puteți scoate la cumpărături. Dar pentru că e plictisitor să pierdeți timpul prin magazine pline de genți damă, trebuie să vă gândiți bine înainte să o luați pe acest drum. Vremurile în care veneai la prințul venea cu un condur la Cenușăreasa sunt de mult apuse. Acum cadourile trebuie să fie consistente și frumoase. Și că tot veni vorba de încălțări, am văzut un anunț cu reduceri pantofi matar.ro . Dacă vreți să vă încercați norocul încerca legenda Cenușăresei, puteți intra pe acolo. Mai ales că vine primăvara și trebuie să-și reînoiască garderoba.

Chiar dacă inițial, în 1977, 8 martie a fost gândită a fi o zi antisexism, mi se pare că în zilele noastre a devenit tocmai o discriminare a bărbaților care nu au încă o sărbătoare a lor, reglementată la nivel internațional, cum este Ziua femeii. Devenită un motiv de etalare a feminismului, această zi care ar fi trebuit să simbolizeze egalitatea între sexe a ajuns ceea ce este azi după ce în 1908 femeile au mărșăluit prin New York cerând un program de lucru mai scurt. Acum, după mai mult de 100 de ani, aceasta este o zi liberă legală în mai multe state, printre care și România.

Așa că, măcar pentru faptul că nu trebuie să mergeți la serviciu puteți cumpăra un cadou femeii. Dacă este folosit acest motiv împotriva voastră și nu vreți să cumpărați cadou, puteți spune că sâmbăta oricum e zi liberă.

8 martiecadourigentipantofipublicitateziua femeii


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *